Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 31 грудня 2022, 20:57
552
0

Марсель – Тулуза. Прогноз та анонс на матч

Матч чемпіонату Франції

| Оновлено 31 грудня 2022, 20:57
552
0
Марсель – Тулуза. Прогноз та анонс на матч

29 грудня на "Стад Велодром" пройде матч 16-го туру Ліги 1 Франції, в якому "Олімпік" (Марсель) зустрінеться з "Тулузою". Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

"Олімпік" (Марсель)

Команда провела переконливий минулий сезон. Ні, вона й близько не спромоглася якось нав'язати боротьбу за титул «ПСЖ». Але при цьому вдалося виграти статус віце-чемпіона. Цього досяг Хорхе Сампаолі, що вкотре підтвердив високий тренерський клас. Але влітку аргентинець геть-чисто посварився з керівництвом з питань трансферів і був звільнений. Його змінив Ігор Тудор, і поки що хорвату більш-менш вдається утримувати «провансальців» на досить високому рівні. У новому розіграші «Олімпік» виграв 9 із 15 матчів при всього 3 поразках. Щоправда, у Лізі чемпіонів французи вже традиційно для себе провалилися. Програвши вдома 1-2 «Тоттенхему», вони закінчили на 4-й позиції і тепер можуть зосередитися на боротьбі на внутрішній арені.

«Тулуза»

Клуб за підсумками минулого розіграшу зміг повернутися до елітного дивізіону. Вийшло виграти в Лізі 2, але всі чудово розуміють, що на новому рівні буде складно, що чекає на постійну боротьбу за виживання. Поки що її виходить вести на більш-менш гідному рівні, але вдалі відрізки у «тефесе» чергуються з провальними. Почавши з набору 5 очок у 3 турах, потім програли тричі. У вересні-жовтні новачок взяв перемоги в трьох матчах поспіль, що дозволило відірватися від зони вильоту. Але перед паузою свої оцінки футболісти помітно погіршили. "Тулуза" програла і "Лансу", і "Монако" з "Ренном". Через це вона відкотилася на 12 позицію. І, головне, до "Осера", що йде на "вилітаючій", 17-й позиції, дистанція всього в 1 перемогу - 3 очки!

Статистика особистих зустрічей

«Тулуза» востаннє перемагала ще 2012 року. Більше того, «Марсель», на даний момент, виграв усі 6 матчів поспіль.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що переможна серія «Олімпіка» триватиме у грудні. Ставимо на перемогу господарів при форі «-1 забитий гол» (коефіцієнт – 1,909) від Parimatch.

Parimatch
  • 1,50
  • 4,50
  • 5,65
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.