Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 03 лютого 2023, 05:23
176
0

Атлетіко – Ельче. Прогноз та анонс на матч

Матч чемпіонату Іспанії

| Оновлено 03 лютого 2023, 05:23
176
0
Атлетіко – Ельче. Прогноз та анонс на матч

29 грудня на "Ванда Метрополітано" пройде матч 15-го туру Прімери, в якому "Атлетіко" зустрінеться з "Ельче". Старт поєдинку заплановано на 21:30 за європейським часом.

«Атлетіко»

Клуб після чемпіонського титулу у 2021-му році пережив чимало складних та неприємних моментів у ході минулої темпоради. Але зрештою все закінчилося відносно непогано. Дієго Сімеоне зі своїми підопічними непогано себе проявив у плей-оф Ліги чемпіонів, а у Прімері гранд піднявся на звичне 3-є місце. Здавалося, що ці уроки буде враховано. Але знову у «матрацників» виходить далеко не все. Мадридський гранд примудрився не вийти із досить простої групи. Більше того, за додатковими показниками поступилися нестабільному «Байєру» у суперечці за третю позицію. Та й у Прімері зиму зустріли лише на 5-му місці, тобто за межами лігочемпіонівської четвірки. З 14 матчів виграно лише половину. Навіть «Реал Сосьєдад» примудрився набрати більше очок, а в «Атлетика» - стільки ж.

«Ельче»

Команда змогла несподівано пробитися до Прімери, вигравши сито плей-оф у 2020-му році. Більше того, «зелено-смугасті» примудрилися набрати достатньо очок, щоб «вижити» в іспанській футбольній еліті. А за підсумками минулої темпоради вдалося навіть забратися на 13-ту позицію. Але після кількох років приємних для вболівальників сюрпризів, то зараз це головне розчарування у Ла Лізі. Клуб не просто йде на останньому місці – він від найближчого сусіда відстає на 7 очок після 14 матчів чемпіонату. І це відставання майже вдвічі перевищує те, що вдалося набрати на стартовому відрізку. В «активі» в андердога немає жодної перемоги, і лише 4 нічиї. Чи вірять, що новий наставник Пабло Мачин поверне шанси на виживання?

Статистика особистих зустрічей

«Ельче» востаннє вигравав 2 десятиліття тому, навесні 2002 року. Більше того, після повернення цієї команди в Прімеру «Атлетико» набрав з нею максимум, 4 перемоги з 4.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають на особливі інтриги від цієї пари. «Атлетико» зобов'язаний набирати очки – ставимо на перемогу гранда при форі «-1,5 гола» (коефіцієнт – 1,85) від Parimatch.

Parimatch
  • 1,25
  • 6,00
  • 15,00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.