Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 27 грудня 2022, 13:05
71
0

Особливості ставок на фори в баскетболі

Нюанси ставок на фори в баскетболі: розбираємося в особливостях цього виду ставок у баскетболі

| Оновлено 27 грудня 2022, 13:05
71
0
Особливості ставок на фори в баскетболі

Фори в баскетболі мають стабільну популярність серед гравців. Їх цінують за те, що саме цей ринок пропонує найширшу варіативність - у розписі практично будь-якої БК дуже широкий вибір. Навіть якщо букмекерські компанії виставляють тільки азіатські фори, їх усе одно вистачає: 0,5 у баскетболі має менше значення, ніж у футболі. Тому на гандикапи грати зручно в прематчі, а в лайві, за хорошої реакції, можна підняти дуже цікаві (і вигідні!) варіанти.

У будь-якому разі, завжди ставці передує ретельний аналіз. Так, буває, що досвідчені гравці використовують величезні мінусові фори, але тільки тоді, коли вони все вивчили і дійшли висновку, що розгром просто неминучий, і є валуйний коефіцієнт, тобто це обґрунтовано і виправдано. У будь-якому разі, це "хід" на окремий момент, і він може бути вигідний. Але все ж не рекомендують "на дистанції" грати за різними високими форами, особливо мінусовими.

Гравцям вкрай важливо подивитися попередні ігри команд одна з одною, тим паче, що в баскетболі за сезон, як правило, грають не один раз і не двічі. Також завжди намагаються знайти якнайбільше інформації, у яких складах вони збоку підходять до гри, які є кадрові втрати та чи у формі лідери. Нюансів для аналізу чимало, їх можна довго перераховувати. І, головне, буквально кожному варто приділити максимум уваги - тільки так буде найбільш точний прогноз.

У будь-якому разі, ставки на фору грають у матчах, де є фаворит з аутсайдером. Уже далі ситуація використовується, виходячи з того, які дані вдалося "нарити". Наприклад, що у сильної команди з'явилися проблеми зі складом, або загублена мотивація. Але букмекери все одно пропонують високу середню фору, виходячи з попередніх результатів команди - тоді можна спробувати ставку на плюсовий гандикап.

Також можна працювати в ситуації "клатч". Цим терміном позначають заключні хвилини поєдинку, коли між сторонами невелика, максимум 8 очок, різниця в рахунку. Якщо передбачаєте високу ймовірність такої розв'язки, теж беріть плюсову фора на слабшого.

А ось на початку сезону краще просто утриматися від подібних парі. Так, команди можуть провести до того моменту багато спарингів, зокрема й контрольні матчі одна з одною. Але це вкрай небезпечне джерело для аналізу. Краще спочатку використовувати мінімальні номінали і простіші варіанти результатів, адже на форах програти в цей час ризик занадто високий.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?
Футбол | 24 квітня 2024, 12:20 18
Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?

Колумністу Sport.ua Олексію Сливченку не сподобалося одне з останніх висловлювань легенди «Реала»

Динамо хотіло перенести матч із Дніпром-1 в інше місто. Відоме рішення
Футбол | 24 квітня 2024, 16:37 46
Динамо хотіло перенести матч із Дніпром-1 в інше місто. Відоме рішення

Клуби УПЛ таки зіграють у Дніпрі, а от молодіжки зустрінуться у Києві

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.