Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 31 грудня 2022, 21:25
1194
0

ПСЖ – Страсбур. Прогноз та анонс на матч

Матч чемпіонату Франції

| Оновлено 31 грудня 2022, 21:25
1194
0
ПСЖ – Страсбур. Прогноз та анонс на матч

28 грудня на "Парк-де-Пренс" пройде матч 16-го туру Ліги 1 Франції, в якому "ПСЖ" зустрінеться зі "Страсбуром". Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

«ПСЖ»

Команда зібралася знову фактично лише минулого тижня. Мбаппе перетнувся з Хакімі у півфіналі чемпіонату світу. І, головне, Кіліан зарубався з Мессі (та й Паредесом) у вирішальному поєдинку в Катарі. Можна ще згадати Неймара з його трагедією – черговим вильотом у 1/4. Складно всім цим зіркам швидко налаштуватися на поєдинки внутрішньої арени. Благо, що для парижан, по суті, серйозний сезон розпочнеться вже традиційно в середині лютого, коли стартує плей-оф Ліги Чемпіонів. Ще й одразу із самою «Баварією». У Лізі 1 Франції у них усе доведено до автоматизму. Цей сезон, за Крістофа Гальтьє, проходить і зовсім без поразок: 13 перемог при 2 нічиїх, різниця голів 43-9. Загалом можна виставляти будь-який склад, все одно говорити про серйозне переслідування, не те що про конкуренцію, неможливо.

«Страсбур»

Клуб розпочинав минуле десятиліття на аматорському рівні. Ганьба для «Расінгу», що взяв чимало трофеїв, у тому числі й чемпіонський титул 1979 року. Благо, що вийшло швидко досягти низки підвищень. У результаті в 2017-му році вдалося виграти і Лігу 2, таким чином повернутися в еліту. Там, за статистики міцного середняка, вдавалося взяти навіть трофей. У 2019 році клуб виграв Кубок Ліги. Та й минулий розіграш приніс порівняно непоганий результат – 5 місце. Але зараз "Страсбур" відверто провалив першу частину нового чемпіонату. Виграли лише 1 матч із 15, але з 11-ма очками вдається йти на 19-й позиції – навіть дивно, що є слабший опонент. Втім, яка різниця, з якого місця вилітати? Вболівальники можуть лише вірити, що за півторамісячну паузу Жюльєн Стефан та його тренерський штаб щось вигадають.

Статистика особистих зустрічей

Звісно ж, у очних поєдинках беззастережно домінує «ПСЖ». Але у квітні «Страсбур» відігрався з 1-3 та оформив нічию голом на 91-й хвилині.

Прогноз

Букмекерські контори не думають, що аутсайдер раптом поставить підніжку беззаперечному лідеру, причому у столиці. Рекомендуємо ставити на перемогу «ПСЖ» у 1-му таймі та матчі (коефіцієнт – 1,666) від Parimatch.

Parimatch
  • 1,22
  • 6,50
  • 12,00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.