Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 28 грудня 2022, 23:00
1634
2

Лідс – Манчестер Сіті. Прогноз та анонс на матч

Матч чемпіонату Англії

| Оновлено 28 грудня 2022, 23:00
1634
2
Лідс – Манчестер Сіті. Прогноз та анонс на матч

28 грудня на "Елланд Роуд" пройде матч 17-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому "Лідс" зустрінеться з "Манчестер Сіті". Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

«Лідс»

Клуб останніми роками привертав особливу увагу, навіть із застереженнями про свою і так величезну популярність. Спочатку була яскрава і досить успішна ера за Б'єлси. Марсело зміг досягти довгоочікуваного підйому в Прем'єр-Лігу. Більше того, аргентинець зміг із «білими» видати успішний дебютний сезон. Але при всьому досвіді, в розіграші 2021/2022 «Божевільний» не зміг досягти стабільності від своїх підопічних, і весь час був ризик вилетіти. У результаті дискусійне рішення змінити культового менеджера на Джессі Марша допомогло в практичному плані: «павичі» не повернулися до Чемпіоншипу. Хоча зараз і за американця, після вдалого старту (7 очок у 3-х турах), потім «Лідс» взяв лише 2 нічиї при 6 поразках. Можливо, знову була б зміна наставника, але на межі жовтня-листопада вдалося обіграти і "Ліверпуль", і "Борнмут", і навіть "Тоттенхему" дали бій, щоправда, поступившись 3-4. Причому все вирішила пара голів "шпор" після 80-ї хвилини. Як буде зараз?

"Манчестер Сіті"

Команда за Гвардіоли не ідеальна. Вона так і не змогла виконати своє головне завдання – поки що немає перемоги у Лізі чемпіонів. Більше того, був лише 1 фінал, та й то несподівано програний «Челсі». А навесні поступилися «Реалу», несподівано втративши чималу перевагу. Ось і зараз, здається, каталонець більше думає про «Вухатий» - він і сам його брав тільки ще в «Барселоні». У результаті «містяни», навіть отримавши потужне посилення в особі Ерлінга Холланда, на рахунку якого вже 18 голів в АПЛ, поступаються п'ятьма очками «Арсеналу». І програли та зіграли внічию по 2 рази за 14 матчів. Звичайно ж, попереду ще більше половини турніру, і «каноніри» навряд чи зможуть бути стабільними. Але настав час почати ставитися до поєдинків на внутрішній арені всерйоз.

Статистика особистих зустрічей

Піднявшись в АПЛ, «Лідс» позаминулого сезону примудрився взяти 4 очки з чемпіоном. Але у розіграші 2021/2022 було 4-0 і навіть 7-0 на користь «Манчестер Сіті».

Прогноз

Букмекерські контори не чекають на серйозну боротьбу. Рекомендуємо погодитися з ними та ставити на перемогу «Манчестер Сіті» при форі «-1,5 гола» (коефіцієнт – 1,82) від Parimatch.

Parimatch
  • 9,00
  • 6,60
  • 1,29
Сделать ставку Зробити ставку

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
donnerwetter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Remark
Лидс ИТБ 1, ТБ 1 в первом тайме, ОЗ в матче.
И отдельно, на не большую сумму ОЗ в первом за коф 4.
Ожидаю 1-2 счёт (или чуть менее вероятно 2-2 или 2-3).