Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 лютого 2023, 16:02
30712
11

Бридкий подонок! Гордон відповів Поворознюку: «Жаба отримає по заслугах»

Український журналіст серйозно налаштований розбити репутацію Поворознюка

| Оновлено 01 лютого 2023, 16:02
30712
11
Бридкий подонок! Гордон відповів Поворознюку: «Жаба отримає по заслугах»
Instagram. Дмитро Гордон

Український журналіст та телеведучий Дмитро Гордон продовжує критикувати президента футбольного клубу «Інгулець» Олександра Поворознюка, який назвав його агентом ФСБ в одному з інтерв'ю:

«Я думаю, що він уже рушив мозком, якщо він в нього колись там взагалі був... Він мені іноді кидає якісь послання, але вони настільки тупі, як і сам Поворознюк. Дурна жаба, що ще сказати. Повторюся, що я зіпсую йому репутацію чи те, що в нього замість неї. Тому що цей мудила, це бидло справжнє з 90-х компрометує взагалі всю ідею оборони України, ідею шляхетності, ідею військових. Але як ця худоба могла, купивши собі звання якогось козачого генерала, намалювати собі портрет у генеральських погонах, у формі...

Сфотографуватися під час війни на тлі цього портрета, щоби все це бачили? Люди кров проливають на фронті, а ця худоба тупа, фотографується у генеральній формі, не будучи генералом. Потім він записує відео та каже, що він «генерал козацьких військ». Він так намагається це сказати українською... Він знає українську мову як тубільці на Папуа-Новій Гвінеї. Він каже: «оце було в январє, оце було в дєкабрє, оце було в фєвралє». Чиста пародія, потворна, нахабна... Бидло, просто бидло. Ви знаєте, що ми зараз проводимо велике журналістське розслідування. Ми перекопали все його життя, від народження і до. Це буде дуже цікаво.

Він ще, така потвора, компрометує президента, починає зализувати його до непристойного стану. В офісі президента вже роздратовані його поведінкою, тим що він прирівнює себе до президента. Він увесь час про нього каже, щоб у людей склалося враження, що президент – його дах, що вони друзі. Дрібний, нерозумний, гидкий подонок такий, ще й брехун. Я чого взагалі збудився на нього, це не властиво мені на когось збуджуватися (сміється – ред.). Я збудився на брехню, коли людина з такою ряхою виходить в ефір, у військовій формі, не будучи військовим і навіть не стоячи поряд з ними, починає розповідати, що я володар квартири в москві і агент фсб, то звичайно у мене з'являється бажання покарати його.

Ну не можна так брехати безбожно, це безсовісна історія, бо, напевно, знайдуться люди, які повірять у цю ахінею. Тому ця жаба отримає по заслугах, щоб іншим жабам не кортіло. Я на ньому відпрацюю схему, тож коли наступна жаба висунеться – наступна жаба отримає по голові, просто Поворознюк у мене – піддослідний кролик.

У нього там захисник знайшовся. Ну, ніхто не хоче сідати з Поворознюком поруч, щоб тінь цієї особи не падала на нормальних людей. Але в нього знайшовся захисник – Сергій Лещенко. Він колишній журналіст, нині залізничник. От і Сергію Лещенку я хочу попередити, щоб він думав постійно про те, що він несе свої брудним смердючим ротом. Користуючись нагодою, це мін***у пику – попереджаю».

Раніше Гордон «розмочив» Поворознюка за позування на тлі свого портрета.

Оцініть матеріал
(286)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
OdessaMaMa
Какие же позорные е..ланы, устроили срач на всю страну в такое время. 
Уверен оба сказочных два г..ндона.
Фу противно читать...
BARA.bass
Это просто цирк. Два взрослых мужика выясняют свои отношения как малолетние девчонки. Ты дурак, нет ты, и ещё делают это на всю страну, в которой щас идёт война, и оба прикрываются военными и президентом. Оба знают кто где живёт, встретились бы друг с другом, и набили бы друг другу лицо, и на этом бы всё закончилось. Два клоуна!
Октавий Фландрийский
Як каже наш гарант Конституції - не на часі... А я думаю, что как раз вовремя. Нечего ждать, когда война закончиться,она может еще десять лет идти, и что, они,все  эти предатели и ватники, должны жить припеваючи, лишь только потому, что кому-то до этого нет дела? Правильно Гордон делает, что берет за жабры этого опущенного на зоне борова,за базар надо отвечать, или это быдло так ничему в зоне и не научилось?
Alex.P67
У редакції sport.ua криза, не важно яку суму ви зірвали за цю публікацію. Ви не кращі цих двух клоунів. 
Александр Лушпа
Гор(н)дон он и в Африке гон(р)дон.
Katerina Bogolyubova
Гордон, мое уважение! Пора этим ворам, этому быдлу как поворознюк, которое жрет Украину из нутри дать по зубам  и по настоящему!!! У нас есть не только внешний враг, но и жирный, наглый, зажравшийся внутренний! Удачи вам! Глубоко думающие украинцы с вами и за Победу над такими поворознюками- держимордами, мерзостью! 
vovadocent
Рідкісний момент коли я згідний з гордоном. Але по правді - вони обидв мені бридкі, ок - всі троє, бо і згаданий в статті лєщ теж.
Але яке це все має відношення до спорту, бо поворознюк директор Інгульця? То як він п'яний спатиме в кущах - це теж буде спортивна новина?
VikyKrasotulechka90
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ALKOSruLKA
... под0нок - це покидь0к... Краще б замість друку "заказухи" філолога якогось найняли чи літредактора...
ди л
На скільки я знаю гордон атеїст а тут каже що не можна так брехати безбожно😂
porylych
Взагалі-то Лещенко - ким би він не був, але показав відео датоване перед самим початком війни, де Гордон возвеличує х..ла й принижує Зеленського. Рукопісі нє горят, Гордона такі речі точно не красять - чи то дурень, чи то агент