Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 28 грудня 2022, 11:32
1488
0

Астон Вілла – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поганий настрій після Кубку ліги може перейти і на чемпіонат.

| Оновлено 28 грудня 2022, 11:32
1488
0
Астон Вілла – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У понеділок, 26 грудня, у Бірмінгемі на стадіоні «Вілла Парк» відбудеться матч сімнадцятого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, в якому зіграють «Астон Вілла» та «Ліверпуль». Стартовий свисток рефері Пола Тірні з Ланкаширу прозвучить о 19:30 за київським часом.

Астон Вілла


Початок поточного сезону у виконанні команди з Бірмінгема викликав чимало питань, і зрештою колектив під керівництвом Стівена Джеррарда опинився в тупиковій ситуації. Виникла необхідність змінити тренера безпосередньо за ходом сезону, що, як відомо, ніколи не минає безслідно. Саме таким чином до АПЛ знову повернувся іспанський фахівець Унаї Емері, який не мав успіху на чолі «Вільярреала» на початку футбольного року, але з «левами» з першої ж спроби розбив «Манчестер Юнайтед» на своєму полі в чемпіонаті (3:1).

Щоправда, уже за кілька днів після цього тріумфу «Вілла» безславно вилетіла з Кубка англійської ліги від тих самих «Червоних дияволів» (2:4), але з урахуванням подій на початку сезону для цієї команди кубкові турніри виглядають явно зайвим навантаженням. Емері здобув другу перемогу поспіль у чемпіонаті, над «Брайтоном» (2:1), і з тим його команда пішла на тривалу паузу через початок чемпіонату світу-2022 у Катарі. Очевидно, що час вимушеного простою в офіційних матчах потрібно було чимось зайняти окрім звичайного тренувального процесу, тому бірмінгемці зіграли чотири товариські матчі проти далеко не найсильніших суперників, якщо не брати до уваги лондонський «Челсі» (1:0). До речі, Емері ще й встиг за цей час програти своєму колишньому клубу (0:1).

Ліверпуль


«Ліверпуль» не став турбувати себе проведенням великої кількості контрольних поєдинків, оскільки на молодих виконавців Юрген Клопп може позирати й на тренуваннях академії, а ось назбирати достатню обойму основних виконавців без урахування травмованих футболістів та тих, хто захищав кольори своїх національних команд на мундіалі у Катарі, було доволі складно. Проте «червоні» провели пару двосторонок із привабливими вивісками проти «Мілана» (4:1) та «Ліона» (1:3), завдяки яким сподівалися підготуватися до кубкової гри проти «Манчестер Сіті», яку організатори вирішили втиснути в і без того непростий графік грандів цього різдвяного періоду.

Як підсумок, глядачі стали свідками досить пісної за змістом, але хоча б результативної гри у черговому протистоянні двох іменитих спеціалістів. «Ліверпуль» у такий спосіб скинув із себе баласт у вигляді потреби відчути в одному з кубових змагань у весняній частині сезону. І судячи з того, як невдало стартували «червоні» в поточній кампанії, Клопп напевно намацав стелю можливостей своєї команди, і тому тепер практично кожна його прес-конференція містить заклик до власників вливати якнайбільше грошей у проект. Утім, у битві грошовими мішками «Вілла» навряд чи сильно поступатиметься «червоним», проте без кращого голкіпера чемпіонату світу-2022 у Катарі їй буде дуже непросто.

Орієнтовні склади


«Астон Вілла»: Ольсен – Дінь, Мінгс, Конса, Кеш – Дуглас Луїс, Камара, Макгінн – Бейлі, Інгс, Буендія.

«Ліверпуль»: Аліссон – Робертсон, ван Дейк, Матіп, Александер-Арнольд – Тіаго, Фабіньо, Хендерсон – Карвалью, Нуньєс, Салах.

Не зіграють: Дієго Карлос, Ремсі, Мартінес – Артур, Джонс, Луїс Діас, Жота, Мілнер, Фірміно.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку команда Клоппа продовжить переможний шлях. Нашою ставкою буде позиція – «Ліверпуль» переможе і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.44 за лінією Parimatch.

26 грудня, понеділок

«Астон Вілла» – «Ліверпуль»
Бірмінгем. «Вілла Парк». 19:30
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Пол Тірні (Ланкашир, Англія)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Parimatch
  • 4.50
  • 4.10
  • 1.77
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.