Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 грудня 2022, 02:13
158420
17

ПОВОРОЗНЮК – Гордону: «Я тобі вирву кадик і віддам вовкам на поживу»

Президент «Інгульця» відповів відомому журналісту

| Оновлено 25 грудня 2022, 02:13
158420
17
ПОВОРОЗНЮК – Гордону: «Я тобі вирву кадик і віддам вовкам на поживу»
ФК Інгулець. Олександр Поворознюк

Президент футбольного клубу «Інгулець» Олександр Поворознюк жорстко, у своєму стилі, відповів журналісту та телеведучому Дмитру Гордону.

Раніше Гордон закликав Поворознюка, який назвав його агентом фсб, «відповісти за базар».

«Довго збирався з думками. У мене було багато різних варіантів, як зробити. Спочатку я не міг зрозуміти, а потім до мене дійшло – він просто захотів хайпанути. Була інформація, що у Гордона є квартира в москві за мільярд російських рублів. Але ніхто не звертав на це уваги. Поворознюк це сказав і все – чіпляємо Поворознюка.

Тепер стосовно агента фсб. Коли людина в грудні та січні, перед війною, відкрито виходить та розказує про президента та всіх інших. Що Україна неправильно робить, президент – такий-сякий, президент те, президент це. Йому поставили пряме запитання: «Можливо, Зеленському потрібно зустрітися з путіним?». І він відповів на своїй фсбешній мові: «З ким зустрічатися? Путін – дуже сильна, велика людина. Він тільки з сильними зустрічається. Хто такий Зеленський?».

Я тобі, й****** гандон, чи Гордон, хочу пояснити, що Зеленський – наш президент, президент України, президент всього українського народу. На моє глибоке переконання, оці всі підриви державності може зробити тільки агент фсб. Тому я сказав свою думку вголос, і пишаюся тим, що можу це зробити.

Стосовно квартири все дуже просто робиться. У нас є витяг з реєстру рф від 25 березня, згідно з яким квартира належить його тещі. Нехай надасть новий витяг та покаже, що він її продав. А ці всі погрози, що він там розказує, обзиває… Більше я на нього не ведуся, абсолютно ні на що відповідати не буду. А якщо він на мою адресу скаже, що він мені чимось погрожує, то я йому вирву н**** кадик та віддам вовкам на поживу. Гордон, пішов ти н****. Це будуть останні мої слова тобі», – сказав Поворознюк.

Оцініть матеріал
(1900)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kylt_lichnosti
Жаба с гадюкой? Классика...
FranzFCMetallist
Цей думає, що якщо взяв за щоку у Зе, то йому все можна. Тупий йолоп )
Forcer Petya
Клоун 🤡 навіщо Гордон взагалі йому щось відповідає? На таких навіть не треба звертати уваги 
ortomir
якого х... це лайно висвітлювати не тільки тут, а взагалі
Yura Юрий
Хитрожопый паровозик, стрелки переводить как умело ))))
moysha
Ця перепалка показує хто з них більший гандон.
olex.mykhailov
А я думав це спортивний сайт і новини тут про спорт! Чи срач мі двома людьми вже теж спорт?
⬆️
Был уже такой. Ходил с автоматом и пасипаками по различным учреждениям. Но Аваков его уволил навсегда.  А эта статья должна  способствовать нашему объединению или заставляет выбрать чью то сторону и начать противостояние даже тут?
Хутин Пуйло
Два го(н)рдона
dd22ff33
Новый проект для "Мюслi UA"?
Владимир Копяк
Один стоит другого. Только один с печатью интеллекта на лице, а второй напрочь с отсутствием мозгов... Я бы на месте Гордона  вообще не отвечал этому ушлепку, есть более цивилизованные методы ставить это хамло в стойло. Побывает на зоне еще раз, может задумается о напрасно прожитых годах... А то, что это хамло не вылазит с новостей о футболе, скажите спасибо нашим "журналистам", которые сделали из него такого рачителя нашего загнивающего футбола. Он потому и никакой, что им правят такие отморозки...
✌
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Умник
Была когда то программа "Окна"
Теперь это "Двери"