Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 26 грудня 2022, 15:26
1047
0

Евертон - Вулверхемптон. Прогноз та анонс на матч

Матч чемпіонату Англії

| Оновлено 26 грудня 2022, 15:26
1047
0
Евертон - Вулверхемптон. Прогноз та анонс на матч

26 грудня на "Гудісон Парк" пройде матч 17-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому "Евертон" зустрінеться з "Вулверхемптоном". Старт поєдинку заплановано на 16:00 за європейським часом.

"Евертон"

Команда минулого сезону, не зумівши втримати Карло Анчелотті (що не дивно – того кликав назад сам мадридський «Реал»), швидко скотився від претензій чи не на Лігу чемпіонів до реальної боротьби за виживання. Її навесні виграли в останній, точніше, в передостанній момент - забезпечили захист «прописки» у 37-му турі. Цього добився Лемпард, який вчасно приїхав до Ліверпуля на заміну Бенітесу, який розчарував. Але що не виходить у Френка, то це хоча б повернути «ірисок» у середину таблиці. Були у новому сезоні окремі непогані успіхи. Але зрештою, програвши крайні матчі в листопаді, «сині» встигли вилетіти в Кубку Ліги і з трьома перемогами та 14-ма очками в 15 турах АПЛ. Поки що є одразу 3 слабші колективи в Прем'єр-Лізі, але однозначно така статистика забезпечить лише «путівку» до Чемпіоншипу.

«Вулверхемптон»

Клуб став головним розчаруванням цього сезону. Начебто виходило у Бруну Лаже щось налагодити в минулому чемпіонаті. Вийшло забратися на 10 місце. Але після літніх канікул все розладналося геть-чисто. Португальця досить швидко звільнили, і, здавалося, одразу ж домовилися з Лопетегі. Але Юлен в останній момент відмовився, і керівництво «Вулвз» вирішило відкласти питання, довіривши посаду Стівену Девісу. Той за участю «в.о.» не впорався абсолютно. У результаті в листопаді все-таки змогли «дотиснути» іспанського наставника. Той, прийшовши на пост, виграв у Лідса, але це в кубку. В АПЛ осінній відрізок закінчився 0-2 з «Арсеналом». У підсумку на таку потрібну паузу амбітний колектив вирушив на останньому місці з двома перемогами та 10 очками у 15 матчах. Було над чим працювати під час паузи, коли офіційних матчів не проводили.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону «Вулверхемптон» зміг виграти обидва поєдинки.

Прогноз

Букмекерські контори симпатизують "Евертону", що грає вдома. Але Лопетеги дуже досвідчений, рекомендуємо ставити те що, що його «вовки» не програють (коефіцієнт - 1,66) від Parimatch

Parimatch
  • 2,30
  • 3,25
  • 3,20
Сделать ставку Зробити ставку

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.