Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Туреччина
| Оновлено 26 грудня 2022, 15:38
344
0

Газіантеп – Бешикташ. Прогноз та анонс на матч

Матч чемпіонату Туреччини

| Оновлено 26 грудня 2022, 15:38
344
0
Газіантеп – Бешикташ. Прогноз та анонс на матч

25 грудня на "Газіантеп Арена" пройде матч 15-го туру чемпіонату Туреччини, в якому "Газіантеп" зустрінеться з "Бешикташем". Старт поєдинку заплановано на 14:00 за європейським часом.

«Газіантеп»

Клуб досить молодий, він був заснований наприкінці 80-х років минулого століття. Він міг пробиватися до Суперліги ще 2011-го, але тоді поступився у плей-оф. У результаті успіху довелося чекати ще кілька років. Лише 2019-го вдалося виграти цей дивізіон і перебратися до турецької футбольної еліти. Дебютант зарекомендував себе одразу міцним горішком, двічі поспіль фінішуючи на досить високих місцях – 8-ме, потім 9-те. А ось минулий цикл пройшов у боротьбі за виживання, добре, що успішній. У результаті червоно-чорні фінішували на 15-й позиції. Після літніх канікул команда змогла класно стартувати, набравши 10 очок у перших 4 турах. Але потім різко пригальмувала, і в наступних 9 додала лише 1 перемогу над «Коньяспором» і 6 очок. Було над чим попрацювати під час паузи, що розтяглася майже на півтора місяці...

«Бешикташ»

Команда відноситься до грандів, поряд зі своїми сусідами, «Галатасараєм» та «Фенербахче». Але, мабуть, загалом «чорні орли» оцінюються саме як треті у цьому списку. Так, вони змогли нагадати про свою велич, вигравши черговий, уже 16-й, чемпіонський титул у позаминулому розіграші, ще й у поєднанні з кубком. Але минулий сезон пройшов невдало. Амбітний стамбульський клуб у підсумку зайняв лише 6-е місце, залишившись взагалі без єврокубків. Новий розіграш теж розпочався неважливо, але з тренером, Валерієном Ісмаелем, розпрощалися лише в середині осені. "Бешикташ" очолив місцева легенда, Шенол Гюнеш. Але за нього встигли зіграти не дуже успішно лише пару зустрічей, після чого почалася затяжна пауза. Що ж, побачимо, як досвідчений наставник нею розпорядився. Як мінімум, у контрольних поєдинках «чорно-білі» виглядали гідно.

Статистика особистих зустрічей

У «Бешикташа» 7 очок у 3 крайніх матчах. З іншого боку, на своєму полі «Газіантеп» не програє гранду вже тричі поспіль.

Прогноз

Букмекерські контори оптимістично налаштовані щодо шансів гостей. "Газіантеп" цього сезону не вражає, а "Бешикташу", що застряг у середині таблиці, потрібні очки. Ставимо на перемогу гранда на виїзді (коефіцієнт – 1,98) від Parimatch.

Parimatch
  • 3,75
  • 4,00
  • 1,83
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, чи отримуватимуть зарплату керівники УАФ
Футбол | 30 квітня 2024, 12:42 0
Стало відомо, чи отримуватимуть зарплату керівники УАФ

Обидва Шевченки підписали угоди з УАФ без зарплат

Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар випереджає Динамо на 4 очки, Кривбас – третій
Футбол | 30 квітня 2024, 06:30 93
Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар випереджає Динамо на 4 очки, Кривбас – третій

Команда Юрія Вернідуба входить до топ-3, значно відірвавшись від Дніпра-1

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.