Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
|
938
0

Президент Кременя: «Прагну разом із клубом вийти в УПЛ»

Сергій Ковнір вірить, що «Кремень» вже наступного сезону боротиметься за підвищення у класі

Президент Кременя: «Прагну разом із клубом вийти в УПЛ»
ФК Кремінь

Президент «Кременя» Сергій Ковнір розповів про розвиток та цілі команди.

«Насамперед я бізнесмен, тому футбол розглядаю з погляду бізнесу. Головна мета – створити прибутковий клуб. Розумію, що це буде непросто, але для цього працюємо багато зараз. Безумовно, дуже складно перетворити муніципальний футбольний клуб на приватний. Потрібно подолати ментальність, зрозуміти зони відповідальності та кінцеві цілі кожного члена нашого клубу. До того ж, важливо працювати швидко та якісно.

Прагну разом із клубом вийти в УПЛ, але для цього потрібно, щоби пройшов час. Вважаю, що ми рухаємось у правильному напрямку. Раніше підписували гравців до кінця сезону, а зараз немає футболістів, у яких контракти розраховані менш як на два роки. Вважаю, що Кремінь уже наступного сезону боротиметься за підвищення у класі.

Наша мета – індивідуальний розвиток молодих футболістів. Якщо хоч половина наших футболістів гратиме в УПЛ, для мене це вже буде перемога. До того ж комерційна складова також є присутньою, адже талановиту молодь можна продати за непогані кошти, які підуть на розвиток клубу. Ми даємо можливість молоді проявити себе, а далі все в їхніх руках.

У нас розроблено великий проект футбольної бази з відкритим натуральним та критим штучним полем. Однак для цього варто знайти чимало коштів. Думаю, ми зможемо реалізувати цей проект після нашої перемоги. Також є можливість реконструкції газону на стадіоні «Політехнік» для тренувального процесу, а можливо, для ігор».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.