Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 23 грудня 2022, 15:34
7483
17

У росії готові вийти з УЄФА і перейти до Азії

Питання поки що остаточно не вирішене

| Оновлено 23 грудня 2022, 15:34
7483
17
У росії готові вийти з УЄФА і перейти до Азії
marca

Російський футбольний союз у п'ятницю розглядав питання переходу з УЄФА до Азіатської конфедерації футболу.

Причиною такого кроку країни-агресора є санкції. Зараз російські клуби не беруть участь у єврокубках, а збірні різного віку можуть грати лише контрольні матчі.

За інформацією російської преси, РФС поки що не прийняв остаточне рішення про перехід до Азії, але це питання розглядатиметься на наступних засіданнях.

Судячи з усього, місцевий футбол не дуже вірить у те, що війна проти України скоро закінчиться і УЄФА зніме санкції з росії.

Оцініть матеріал
(66)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Trollface
Чемпионат на болотах нужно создавать.
ManUtd
Дуже дешевий шантаж від брехливих москалів, які завжди, беруть "на слабо" і шукають продажного функціонера, хто почне вагатися і попрохає їх назад до УЄФА 
MrStepanovM .
гарна ідея! 3,14здуйте!
Pavel K
Японія, Південна Корея та Австралія точно будуть проти. 
Віталій Ткачук
Їм і в Азії нічого не світить. Весь світ знає результати нещодавніх товарняків з "дружніми" азійськими країнами. Хай пробують грати з Еритреєю, може виграють з н-ї спроби.
Олександр Крамар
Нехай створять федерацію арктики і грають там з тюленями
Рома
В параші на вулиці махорку палити 
osokor
Правильно, ребята! В родную Азию идите, к бурятам, монголам. Там ваша стихия...
DK1961
От Азии попасть на чемпионат мира ГОРАЗДО СЛОЖНЕЕ! Квота намного меньше, а сильных сборных хватает - видно было и на чемпионате нынешнем. Окажется выше Россия Японии, Южной Кореи, Австралии, Ирана, даже Узбекистана? Ответ - НЕТ. В РФС это отлично знают, поэтому остается только одно - шантаж чиновников УЕФА и ФИФА (плюс "бонусы" от Газпрома). Чем дольше эта война длится - тем у этого шантажа шансов на успех меньше, да и возможности "бонусовать" также быстро иссякают. 
dd22ff33
Ооо! Так пусть идут туда! В Европе их не будет, а значит не будет и на уровне сборных (ЕВРО), и на уровне клубов (еврокубки). Ну а чемпионат Азии никто даже не смотрит. Азиатскую лигу чемпионов тем более. (Если такие умные то назовите последнего победителя и финалиста этого турнира). Единственный минус что они будут попадать на ЧМ, так как пройти там квалификацию очень легко. Ну а в остальном кайф 
Лишь бы они туда перешли и не возвращалась (во что слабо верится)... 
vazazh
И это правильно. Как говорил Блок - "азиат с ..." Но главное - войну пропукают, и в Азии - пропукают, кубок азии, какая прелесть. Да Китай вас отимеет.
Ivan Vismutenko
Как они ещё не додумались до чемпионата Хартленда или соответсвующей лиги (типа  MLS)?
DK1961
Да и забыл добавить - когда в вышку России заходят хабаровские и дальневосточные команды - РФС все меры принимает для их выгона обратно. Летать далеко и тратить деньги большие не хочется? А как вы тогда будете летать ЧАСТО в Японию и Южную Корею, тем более в Австралию?