Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 26 грудня 2022, 15:39
253
0

Селтік - Сент-Джонстон. Прогноз та анонс на матч

Прогноз на матч чемпіонату Шотландії

| Оновлено 26 грудня 2022, 15:39
253
0
Селтік - Сент-Джонстон. Прогноз та анонс на матч

24 грудня на "Селтік Парк" пройде матч 18-го туру Шотландської Прем'єр-Ліги, в якому "Селтік" зустрінеться з "Сент-Джонстоном". Старт поєдинку заплановано на 13:30 за європейським часом.

«Селтік»

Команда в 2021 році втратила чемпіонський титул - тоді нарешті Джеррард і його «Рейнджерс» застрибнули на 1-е місце в Прем'єршипі. Але після цього прийшов Постекоглу, і нехай і не без проблем на старті, але австралієць зміг швидко навести лад. Він повернув золото «обручам», в результаті відірвавшись від вічного суперника на 4 очки. Цієї осені «кельти» могли спробувати себе в Лізі чемпіонів, вони пройшли туди, минаючи кваліфікацію. Вийшло невдало – 4-е місце при 2-х очках, взятих із «Шахтарем». Але на внутрішній арені виходить оформити величезну перевагу над «Рейнджерс». Але й після паузи вдалося обіграти і «Лівінгстон», щоправда, лише 2-1.

"Сент-Джонстон"

Клуб не дуже високо котирується навіть за мірками Шотландії. Але останніми роками були непогані, як для «святих», здобутки. З 2012-го по 2017 рік лише одного разу «святі» не змогли стартувати в єврокубках. Щоправда, там мало що у шотландців виходило, як правило, вони вилітали від першого противника. Та й у 2021 році взяли кубок. Але, з іншого боку, у минулому розіграші було передостаннє місце у Прем'єршипі, коли «прописку» зберегли лише за рахунок успіху у плей-оф. У новому розіграші підопічні Каллума Девідсона помітно додали. Вони тримаються у топ-6 та претендують на відновлення боротьби за прохід у єврокубки. Безпрограшну серію вдалося продовжити в грудні, обігравши 2-1 на полі «Росс Каунті».

Статистика особистих зустрічей

Востаннє «Сент-Джонстон» вигравав у 2016-му році. Усі 7 крайніх поєдинків закінчувалися незмінно перемогами «Селтіка», причому 2022-го були 7-0 у квітні та 2-1 у жовтні.

Прогноз

Букмекерські контори, звичайно ж, чекають на нову перемогу «Селтіка». Але "Сент-Джонстон" досить цікавий, і може поборотися і в Глазго. Ставимо на «обидві заб'ють» (коефіцієнт – 2,39) від Parimatch.

Parimatch
  • 1,13
  • 9,00
  • 21,00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мілевський розповів, чи спілкуються вони з Алієвим
Футбол | 01 травня 2024, 15:24 2
Мілевський розповів, чи спілкуються вони з Алієвим

Колишні гравці «Динамо» ще не помирилися

Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина
Футбол | 02 травня 2024, 06:35 6
Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.