Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 26 грудня 2022, 15:39
444
0

Аль-Айн – Аль-Васл. Прогноз та анонс на матч

Що покаже команда Реброва

| Оновлено 26 грудня 2022, 15:39
444
0
Аль-Айн – Аль-Васл. Прогноз та анонс на матч

24 грудня на "Тахнун Бін Мохамед" пройде матч 12-го туру чемпіонату ОАЕ, в якому "Аль-Айн" зустрінеться з "Аль-Васлом". Старт поєдинку заплановано на 16:30 за європейським часом.

"Аль-Айн"

Клуб – чинний чемпіон Об'єднаних Арабських Еміратів. Минулого розіграшу було повернуто титул, який до цього брали у 2018-му році. Оновити рекорд («золото» взяли вже в 14-й раз) вдалося Сергію Реброву. Але зараз результати помітно гірші – можливо, фахівцеві заважають ті чутки, що «сватають» його на посаду головного тренера національної команди України? У будь-якому випадку, «Бос» близький до провалу сезону загалом. Навіть отримавши у своє розпорядження свого екс-напарника по «Динамо», Ярмоленка, що безкоштовно, вільним агентом перебрався з «Вест Хема», Ребров зі своїми підопічні дуже часто втрачає очки. Ось і у «Бані Яс» не виграли, обмежившись 2-2 на своєму полі. І це ще вдалося відігратися...

"Аль-Васл"

Команда сподівається на прорив цього сезону. «Гепарди» взагалі можуть вважатися одними з лідерів футболу ОАЕ. Вони мають 7 чемпіонських титулів, щоправда, оформивши «дубль» у 2007-му, ось уже півтора десятиліття нічого додати не виходило. Більше того, тричі фінішували взагалі на 8-9 місці, і лише минулого розіграшу піднялися хоча б на 6-те. Але зараз клуб очолив досвідчений аргентинець Хуан Антоніо Піцці. У результаті «Аль-Васл», який не має у складі особливо відомих зірок (найкращий - Фабіо Ліма з 9 голами при 3 передачах, але хто за межами ОАЕ знає про цього 29-річного півзахисника?), піднявся до групи лідерів. У цьому плані 1-2 вдома із «Шабаб Аль-Ахлі» неприємно здивували.

Статистика особистих зустрічей

З 2019 року, в 9 поєдинках поспіль, «Аль-Айн» не програвав. Цю серію «Аль-Васл» перервав минулої зими, вигравши за рахунок дубля Жилберту у Кубку Президента. Але у квітні «Бос» взяв реванш, перемігши 3-2.

Прогноз

Букмекерські контори дуже вірять у перемогу Аль-Айна. Але він стільки разів неприємно дивував, що краще використовувати нейтральні «тотал більше 3,0 голів» (коефіцієнт – 1,87) від Parimatch.

Parimatch
  • 1,58
  • 4,20
  • 4,90
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.