Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 26 грудня 2022, 15:39
823
0

Бетіс - Аталанта. Прогноз та анонс на матч

Товариський матч між клубами Іспанії та Італії

| Оновлено 26 грудня 2022, 15:39
823
0
Бетіс - Аталанта. Прогноз та анонс на матч

23 грудня на "Беніто Вільямарін" пройде товариський матч, у якому "Бетіс" зустрінеться з "Аталантою". Старт поєдинку заплановано на 17:00 за європейським часом.

«Бетіс»

Клуб грає не перший рік під керівництвом Мануеля Пеллегріні. І чилієць тут показує своє вміння забезпечувати швидкий та класний прогрес амбітних середняків. Він одразу ж привів «огірків» до єврокубків, що не вдавалося цьому міцному колективу із сильним складом досить довго. Потім, паралельно виступаючи непогано у Лізі Європи (вибили «Зеніт» у плей-оф), «бетікос» намагалися поборотися за 4 місце. Не вдалося, але це компенсували завоюванням кубка Іспанії. Зрештою, у цій темпораді, коли здала як мінімум «Севілья», є реальний шанс поборотися за Лігу чемпіонів. І довго це вдавалося. Але, потужно стартувавши і вигравши 5 матчів із 6 у Прімері, з жовтня претендент почав багато і часто втрачати очки. Досить сказати, що з 8 супротивників перемогти вдалося лише «Альмерію» і «Реал Сосьєдад». А перед паузою взагалі було 0-3 з «Валенсією». Є над чим попрацювати під час затяжної паузи.

«Аталанта»

Команда також вважається по праву «тренерською». Усі її успіхи пов'язані, безумовно, з Гасперіні. Ні, у Бергамо чудові селекціонери, що знаходять цікавих гравців. Але без Джан П'єро навряд чи колектив так розкрився б. Він уже привчив до постійного перебування в Лізі чемпіонів і кілька разів поспіль фінішував на 3-му місці в Серії А. Після такого минулого сезону з фінішем за межами зони єврокубків був закономірно розцінений як провал. Здавалося, що уроки враховані, і «Богиня» знову займе своє звичне місце серед найкращих. Але, стартувавши з 7 перемог за 3 нічиїх, далі клуб різко здав, програвши чотири рази в 5 турах Кальчо перед паузою. Так, були сильні противники - "Лаціо", "Наполі", "Інтер". Але й вояж до «Лечче» завершився поразкою 1-2 від новачка.

Статистика особистих зустрічей

Це перший поєдинок між «Бетісом» та «Аталантою».

Прогноз

Букмекерські контори більше симпатизують іспанцям. Вони виглядають краще організованими та й відновлювати сезон їм раніше. Чекаємо на перемогу «Бетіса» (коефіцієнт - 2,38) від Parimatch.

Parimatch
  • 2,38
  • 3,62
  • 2,68
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Клуб Другої ліги змінює місце базування через острах ТЦК
Футбол | 24 червня 2024, 14:45 1
Клуб Другої ліги змінює місце базування через острах ТЦК

«Хуст» переїде із Закарпаття до Тернополя

Євро-2024: календар, результати, таблиці, анонси, трансляції
Футбол | 24 червня 2024, 07:29 17
Євро-2024: календар, результати, таблиці, анонси, трансляції

Чемпіонат Європи з футболу відбудеться в Німеччині з 14 червня до 14 липня

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.