Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бельгія
| Оновлено 23 грудня 2022, 12:11
503
0

Гент – Стандард. Прогноз та анонс на матч

Матч чемпіонату Бельгії

| Оновлено 23 грудня 2022, 12:11
503
0
Гент – Стандард. Прогноз та анонс на матч

23 грудня на "Геламко Арена" пройде матч 17-го туру чемпіонату Бельгії, в якому "Гент" зустрінеться зі "Стандардом" (Льєж). Старт поєдинку заплановано на 20:30 за європейським часом.

"Гент"

Команда при своїй тривалій історії основні трофеї взяла в останні роки. 2015-го вийшло єдиного разу за весь час стати чемпіоном країни. Повторити той успіх не вдалося, але, наприклад, 2020-го вдалося завоювати «срібло». Минулий сезон виявився досить суперечливим. З одного боку, у Жупіле-Лізі лише п'ятірку найкращих замкнули. Але при цьому виграли кубок, вчетверте в історії. Цьогорічний футбольний рік проходить для «буйволів» непогано. Вони пробилися до плей-оф Ліги конференцій, де зіграють тепер наприкінці зими з «Карабахом». Та й у чемпіонаті вдалося закінчити осінь ривком у вигляді 5 перемог у 7 поєдинках. Це дозволило піднятися назад, на 5 місце в поточній турнірній таблиці. Але, звісно, хочеться й надалі додавати.

«Стандард» (Льєж)

Клуб теж досить непогано котирується у бельгійському футболі. Це 10-разовий чемпіон країни, причому востаннє «золото» до Льєжа приїжджало відносно нещодавно, 2009 року. А в 2018-2019 виходило входити до трійки призерів Жупіле-Ліги, заодно додавши і чергову перемогу в кубку. Ось далі у «червоних» розпочався не найкращий період. Минулий чемпіонат амбітний колектив завершив у нижній частині на підсумковому 14-му місці. Безперечно, треба було додавати, і певні успіхи у Дейли та його підопічних були. Восени навіть вдалося виграти 6 матчів з 7, у тому числі 4 поспіль. Але все ж таки перед паузою оцінки були змазані. Результати помітно погіршилися. А насамкінець «Стандард» поступився 0-2 «Ейпену» на виїзді та 2-3 «Юніону» вдома. У результаті він відкотився на 7-е місце, давши тренерському штабу привід для роздумів.

Статистика особистих зустрічей

У «Гента» нещодавно було 4 перемоги поспіль над «Стандардом». Але на початку цього сезону у Льєжі господарі, граючи з 15-ї хвилини у меншості, змогли оформити у підсумку нічию 2-2.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають 2-ї поспіль осічки від «Гента» з цим противником, тим більше, вдома. Ставимо на перемогу господарів (коефіцієнт – 1,77) от Parimatch

Parimatch
  • 1,57
  • 3,80
  • 5,00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку
Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 12
Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.