Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 грудня 2022, 22:47
3272
2

У Румунії знову заговорили про те, що Луческу може залишити Динамо

На досвідченого фахівця навіть з'явився конкретний претендент

| Оновлено 22 грудня 2022, 22:47
3272
2
У Румунії знову заговорили про те, що Луческу може залишити Динамо
Getty Images/Global Images Ukraine. Мірча Луческу

Румунські засоби масової інформації, які славляться далеко не найточнішими інсайдами на тему футболу, заговорили про можливий відхід Мірчі Луческу з посади головного тренера «Динамо».

Новину про це підкинув румунський журналіст Хорія Іванович, який у бесіді із співвласником бухарестського «Рапіда» Деном Цуку порадив останньому розглянути можливість запрошення до клубу 77-річного Луческу.

- На вашому місці я б привів Мірчу Луческу до «Рапіда» найближчими роками. Я підкажу вам: Мірча Луческу може більше не залишатися в Україні, - сказав Іванович.
- Я не дуже добре знайомий із Мірчею Луческу, знаю його лише за результатами, які я бачив. Людина з його результатами не може не бути перевагою для будь-якого клубу Румунії і насамперед для «Рапіда». Мірча Луческу створює структуру, фундамент, на якому можна будувати щось надалі. Інформація цікава [про можливий від'їзд Луческу з України], я обов'язково обговорю її з колегами, - відповів Цуку.

Контракт Мірчі Луческу з «Динамо» розрахований до кінця сезону-2023/24.

Раніше президент «Динамо» Ігор Суркіс дав зрозуміти, що не очікує найближчим часом змін на тренерському містку свого клубу.

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dd22ff33
Та погодите его менять... При Луческу в этом сезоне Беседин ещё не забивал! Цель не выполнена, надо исправлять! 
ALKOSruLKA
Луческу давно пора на відпочинок. Але такого рівня фахівця в УПЛ під час війни не заманиш, от і тримають. Проте, якщо дивитися правді у вічі, то при Сурках фігура тренера не є визначальною... З таким підбором кадрів (аля умовний Андрієвський) та з таким менеджментом (аля умовний Несенюк) навіть Гвардіолла нічого не вдіє... Так, одвічна битва за кубок та срібло...