Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 24 грудня 2022, 13:41
300
0

Тоттенхем - Ніцца. Прогноз та анонс на матч

Команди зіграють товариський матч

| Оновлено 24 грудня 2022, 13:41
300
0
Тоттенхем - Ніцца. Прогноз та анонс на матч

21 грудня на "Тоттенхем Хотспурс" пройде товариський матч, в якому "Тоттенхем" зустрінеться з "Ніццею". Старт поєдинку заплановано на 20:00 за європейським часом.

"Тоттенхем"

Команда рік тому, у розпал минулого сезону, отримала нового тренера – Конте. Антоніо приходив у проект, що після непродуманого рішення звільнити Почеттіно перебував у затяжному спаді. А на момент приходу італійця геть-чисто завалював сезон, ставка на Нуну Ешпіриту Санту очікувано була невірною. Що ж, «Граф» домігся необхідного, втягнувши «шпор» на 4 місце. І, зумівши витрусити з Леві незвично багато грошей, провів масштабну трансферну кампанію влітку. Це дозволило потужно стартувати, втім, в ході розіграшу поступово лондонський клуб втратив максимальні обороти і частенько допускав осічки. Вже у листопаді була поразка «Ліверпулю» та виліт із Кубка Ліги. Та й «Лідсу» вдома програвали, але наприкінці перетворили 2-3 на 4-3. З іншого боку, «Хотспурс» йдуть у квартеті лідерів в АПЛ і пройшли до плей-оф Ліги Чемпіонів, тож проміжні підсумки задовільні.

«Ніцца»

Клуб за нових власників має чималі амбіції. Він здивував у 2021 році, коли зміг переманити до себе Гальтьє, наставника, що тільки привів «Лілль» до сенсаційного чемпіонства. Але Крістоф і близько не зміг повторити результати і після 1-го сезону роботи перебрався до ПСЖ. Його змінив Люсьєн Фавр, що нещодавно з «орлятами» посідав високе третє місце. Поки що проміжні результати швейцарця не вражають. З ним французи виграли свою групу у Лізі конференцій. Але на внутрішній арені у них спостерігається рівність, по 5 перемог, нічиїх та поразок, а різниця голів і зовсім негативна, 15-17. 9-е місце виглядає, у розрізі максимальних завдань, де-факто провалом, але поки що тренера підтримують. Тим більше, що з середини осені намітився прогрес: 1 поразка в 10 матчах і 7 офіційних поєдинків без програшів поспіль. За паузу треба попрацювати над помилками, і подивимося, що «Ніцца» покаже на тлі англійського гранда.

Статистика особистих зустрічей

"Тоттенхем" вперше зіграє проти цих французів.

Прогноз

Букмекерські контори по праву вважають, що англійці значно сильніші. Ставимо на перемогу «шпор» у контрольному поєдинку (коефіцієнт – 1,55) від Parimatch

Parimatch
  • 1,55
  • 4,40
  • 5,15
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Воїн завоював трофей. Визначено чемпіона світу 2024 зі снукеру
Снукер | 07 травня 2024, 06:23 2
Воїн завоював трофей. Визначено чемпіона світу 2024 зі снукеру

Англієць Кайрен Вілсон у фіналі з рахунком 18:14 обіграв Джека Джонса

Срна, Марлос, Чигринський і Жуніор Мораес знову у справі. За кого зіграють?
Футбол | 07 травня 2024, 21:52 1
Срна, Марлос, Чигринський і Жуніор Мораес знову у справі. За кого зіграють?

Українська команда UA Steel отримає топовий склад на медіафутбольному турнірі у Мексиці

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.