Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 24 грудня 2022, 14:05
495
1

Манчестер Юнайтед – Бернлі. Прогноз та анонс на матч кубку Ліги

Перший матч без Роналду

| Оновлено 24 грудня 2022, 14:05
495
1
Манчестер Юнайтед – Бернлі. Прогноз та анонс на матч кубку Ліги

21 грудня на "Олд Траффорд" пройде матч 1/8 фіналу Кубка Ліги Англії, в якому "Манчестер Юнайтед" зустрінеться з "Бернлі". Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

"Манчестер Юнайтед"

Клуб проводить цьогорічний сезон під знаком спроб реабілітуватися за всі провали попереднього. Тоді «червоні дияволи», Сульшер та Рангнік серйозно всіх розчарували. Втім, тен Хаг теж стартував із кількох поразок. Але згодом, здавалося, зміг виправити ситуацію. З іншого боку, оцінки і нідерландцю, і його підопічним зіпсував один із крайніх, листопадовий поєдинок, проти «Астон Вілли». За ту поразку 1-3 вдалося відразу реабілітуватися, вигравши в Кубку Ліги в Бірмінгемі 4-2. А далі і в АПЛ обіграли «Фулхем», але все одно на перерву пішов МЮ лише 5-м. А повернувся вже без Роналду. Зіпсовані стосунки вирішили розрубати, розірвавши контракт. Загалом, атмосфера в роздягальні без Кріштіану стане, швидше за все, здоровішою. А на полі за Еріка він не був основним цього сезону. Але подивимося, як вдасться зіграти у найближчих матчах без легендарного, але вікового португальця.

"Бернлі"

Команда минулого сезону втратила «прописку» у Прем'єр-Лізі. І завдання нинішнього менеджера, до речі, живої легенди «Манчестер Сіті», Венсана Компані - це повернути назад «кларетових». І в цьому бельгієць є досить успішним, з ним у Чемпіоншипі вдається йти у лідерах. Це, звичайно, не привід розслаблятися, сезон тут дуже довгий, 46 турів. У цьому контексті викликає запитання: а чи варто розпорошувати сили на інші турніри? З іншого боку, вже досягнуто раунду 1/8 фіналу. До цього "Бернлі" відверто щастило з жеребом. Клуб пройшов «Шрусбері» та «Кроулі», явно не топових супротивників. І як винагорода отримав можливість зіграти на «Олд Траффорд», як мінімум.

Статистика особистих зустрічей

Після 3-х поразок поспіль «Бернлі» у лютому зміг зіграти 1-1 із МЮ. Але це не врятувало команду від вильоту до Чемпіоншипу.

Прогноз

Букмекерські контори чекають, що манкуніанці легко оформлять прохід далі. Але для Компані це важлива дуель, та й загалом «Бернлі» хороший. Варто придивитися до «обидві заб'ють» (коефіцієнт - 1,833) від Parimatch

Parimatch
  • 1,40
  • 5,00
  • 7,00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Old  Т
Вроде бы как звёзды смотрят за МЮ.  Но нет гарантии, что тен Хаг  выставит основной состав. Мартинес ещё гуляет в Аргентине,  Варан в печали,  как и все сборники Англии.  Ещё и в рамку может поставить запасного.  Так что вряд ли это будет интересно.  Вот с Ноттингем Форестом уже надо будет играть основой.  Иначе не  надо  и мечтать про ЛЧ.