Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 24 грудня 2022, 14:11
259
0

МК Донс – Лестер. Прогноз та анонс на матч

Матч Кубка Ліги Англії

| Оновлено 24 грудня 2022, 14:11
259
0
МК Донс – Лестер. Прогноз та анонс на матч

20 грудня на "Стедіум МК" пройде матч 1/8 фіналу Кубка Ліги Англії, в якому "МК Донс" зустрінеться з "Лестером". Старт поєдинку заплановано на 20:45 за європейським часом.

"МК Донс"

Клуб має непросту історію та не кращий нинішній стан. Фактично це наступник «Вімблдону», який за бажанням господарів у 2004-му році змінив «прописку». Але формально під тиском уболівальників довелося зректися славної історії. А власні успіхи вкрай скромні. Проривом міг стати минулий сезон, коли було взято 3-є місце у Лізі 1. Але плей-оф за підйом у Чемпіоншип був програний, а зараз «Донс» стоять уже на виліт у 3-му дивізіоні. Парадоксально, але при цьому він успішний саме у Кубку Ліги. Там він пройшов уже трьох суперників. І добре перемоги над такими ж скромними «Саттон Юнайтед» та «Моркемом». Але також було вибито в 1/32 "Вотфорд", причому рахунок 2-0 було оформлено на виїзді в Лондоні.

«Лестер»

Команда ще минулого сезону почала здуватись. Після років постійної боротьби за Лігу чемпіонів вона залишилася взагалі без перепустки до єврокубків. Але по-справжньому провальним був старт нового розіграшу. А відхід лідерів, Шмейхеля та Фофана, без адекватної заміни, викликав у вболівальників зрозумілу тривогу. За серпень-вересень, у 7 турах, взяли лише 1 очко. І як: розгубили вдома перевагу у 2 м'ячі над «Вотфордом», а потім програли 6 разів поспіль. Але після канікул вдалося нарешті виграти, у «Ноттінгем Форест», і відразу 4-0. А в останніх 5 турах перед затяжними канікулами обіграли 4 супротивників, окрім "Манчестер Сіті". Заодно і в Кубку Ліги пройшли «Ньюпорт», забивши тому 3 м'ячі.

Статистика особистих зустрічей

Клуби грали між собою на офіційному рівні у Лізі 1 у 2008/2009 році. У «Лестера» тоді перемога та нічия. Також він провів і пару наступних товариських матчів: 2-0 у 2014-му, 0-0 у 2017-му.

Прогноз

Букмекерські контори очікувано не вірять у «МК Донс». Він набагато слабший, та й усю увагу слід зосередити на боротьбі за виживання в Лізі 1. Ставимо на перемогу «Лестера» з форою «-1» (коефіцієнт – 1,7) від Parimatch.

Parimatch
  • 9,00
  • 4,75
  • 1,36
Сделать ставку Зробити ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки Челсі готовий заплатити Шахтарю за трансфер Судакова
Футбол | 07 травня 2024, 07:05 3
Стало відомо, скільки Челсі готовий заплатити Шахтарю за трансфер Судакова

Український півзахисник може піти стопами Михайла Мудрика

Зідан назвав переможця у протистоянні Реала з Баварією в ЛЧ
Футбол | 06 травня 2024, 09:50 1
Зідан назвав переможця у протистоянні Реала з Баварією в ЛЧ

Екснаставник «галактікос» – про суперництво команд в півфіналі турніру

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.