Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 23 сiчня 2023, 23:02
291
0

КРАСЮК: «Берінчик – завжди сам автор та ідейний натхненник своїх виходів»

Відомий промоутер – про стиль Дениса Берінчика

| Оновлено 23 сiчня 2023, 23:02
291
0
КРАСЮК: «Берінчик – завжди сам автор та ідейний натхненник своїх виходів»
K2 Promotions Ukraine. Денис Берінчик

Генеральний директор K2 Promotions Олександр Красюк в інтерв'ю Sport.ua відповів на запитання про видовищні виходи в ринг чемпіона Європи за версією EBU та володаря титулу WBO International у легкій вазі Дениса Берінчика.

– Денис добре працює над своїм образом у медіа. Це не лише про яскраві виходи в ринг, а й загалом про самопозиціонування. Він сам до цього прийшов, чи ви десь його підштовхнули до певних ходів?
– Справа в тому, що, як показує мій досвід, а я в боксі вже 18 років, не працює це так, коли боксера починаєш підштовхувати до формування якогось образу. Потрібно бути, а не здаватися. Чим більше боксер поводиться природно, і чим більше його образ наближений до його справжнього внутрішнього світу, тим більше публіка це оцінює, розуміє та любить. Це не театр, це не поп-сцена, тут складний чоловічий вид спорту. Незалежно від того, скільки важить боєць, 60, 100 чи 120 кілограмів, у його грудях б'ється серце воїна. І чим більш чесним і щирим він показує це серце публіці, тим більше фанатів його підтримує, незалежно від того, говорить він їхньою мовою чи ні.

Денис завжди сам був автором та ідейним натхненником своїх виходів. Так, ми завжди консультуємося щодо того, як їх втілити в життя, як коректніше позиціонувати себе. Але це все походить від нього, і він є автором та кінцевим виконавцем цих перфомансів.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.