Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 24 грудня 2022, 14:08
390
0

Віган - Шеффілд Юнайтед. Прогноз та анонс на матч

Прогноз на матч Чемпіоншипу

| Оновлено 24 грудня 2022, 14:08
390
0
Віган - Шеффілд Юнайтед. Прогноз та анонс на матч

19 грудня на "Ді-Дабл-Ю Стедіум" пройде матч 23-го туру Чемпіоншипу Англії, в якому "Віган" зустрінеться з "Шеффілд Юнайтед". Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

«Віган»

Команда запам'яталася завдяки досить затяжному успішному відрізку на початку століття. У 2005-му році вона пробилася до Прем'єр-ліги, і досить довго трималася там. 2013-го «латікс» навіть свій єдиний великий трофей взяли, Кубок Англії. Але, як часто буває, коли почалися проблеми, то посипався проект геть-чисто. У результаті зараз це новачок Чемпіоншипу. І не особливо успішний: по 6 перемог та нічиїх у 22 матчах та 22-а позиція. Щоб виправити це, на початку грудня призначили нового менеджера, Коло Туре, того найвідомішого в недавньому минулому івуарійського захисника. Він міг дебютувати з перемоги на полі «Міллуолла». Але в результаті його нові підопічні зіграли у Лондоні 10 грудня на 1-1.

«Шеффілд Юнайтед»

Клуб кілька років тому, незважаючи на чи не пряму війну між співвласниками, зробив чудовий ривок. З Ліги 1 транзитом команда вирушила до Прем'єр-ліги. І навіть новачок там у першому сезоні на єврокубки претендував. Але історія загалом вийшла стандартною: здулися ще по ходу того чемпіонату, а наступного, розлучившись у тренером, який нещодавно був кумиром, все одно безславно вилетіла. Здається, вдалося зібрати сил на новий ривок, вже за Хеккінгботтома. Пол минулого сезону фінішував зі своїми підопічними на 5-му місці, але не досяг успіху в стикових матчах. Нині ж «клинки» претендують на пряму путівку нагору. У них був у жовтні спад, але після нього виграно 5 матчів із 6. Не втрачено форму і після канікул: у грудні розпочали з перемоги над «Хаддерсфілдом». Так, аутсайдера обіграли 1-0 за рахунок голу нев'янучого Шарпа. Але це стиль нинішнього «Шеффілда», вже третя така перемога з чотирьох крайніх.

Статистика особистих зустрічей

Востаннє клуби перетиналися у сезоні 2018/2019, і тоді обидва поєдинки виграв «Юнайтед». Вдома було 4-2, на виїзді оформили розгромні 3-0.

Прогноз

Букмекерські контори не ставлять хреста на «Вігані». Але його противник мотивований боротьбою за місце і, головне, перепустку в АПЛ. Та й просто у хорошій формі. Ставимо на перемогу «Шеффілда» (коефіцієнт – 2,02) від Parimatch.

Parimatch
  • 4,00
  • 3,40
  • 2,00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.