Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 24 грудня 2022, 14:08
317
0

Дженоа - Фрозіноне. Прогноз та анонс на матч

Прогноз на матч Серії В

| Оновлено 24 грудня 2022, 14:08
317
0
Дженоа - Фрозіноне. Прогноз та анонс на матч

18 грудня на "Луїджі Фераріс" пройде матч 18-го туру Серії В, в якому "Дженоа" зустрінеться з "Фрозіноне". Старт поєдинку заплановано на 20:30 за європейським часом.

«Дженоа»

Клуб на зорі італійського футболу домінував – в активі 9 чемпіонських титулів. Ось тільки крайній такий трофей було виграно майже сторіччя тому, 1924-го року. Втім, ще нещодавно «грифони» виглядали як міцний середняк Серії А із цікавими футболістами. Минулий сезон мав стати початком нової ери – до Генуї прийшли нові, американські інвестори. Але вони почали з помилок, зокрема невдало зробили ставку на Андрія Шевченка. У результаті навіть прогрес за його наступника, Блессіне, не дозволив врятуватися від вильоту. Втім, здавалося, що «Дженоа» одразу повернеться, вона потужно стартувала у Серії В. Але потім був листопадовий провал, з 1-м очком у 4-х турах. Александера зняли, і поки що, у ролі «в.о.», Джилардіно – відомий бомбардир чимало пограв за клуб. У нього виходить явно краще: 2-0 вдома із «Зюдтиролем», 0-0 на полі «Асколі».

«Фрозіноне»

Команда вже двічі пробивалася до Серії А. Причому відносно нещодавно, у 2015-му та 2018-му роках. Все закінчувалося обидва рази безславним вильотом без шансів затриматись у «вишці». Але, звичайно, хочеться знову повернутися туди. Минулого сезону у Гроссо як наставника вийшло не все, він зі своїми новими підопічними фінішував на скромному 9 місці. Але керівництво зберегло довіру до Фабіо, і зараз воно виправдовується. Саме «канарейки» лідирують у дивізіоні, вигравши 11 із 17 матчів і набравши вже 36 очок. Щоправда, останні тури вийшли не найкращими для команди. Вони у 4-х матчах обіграли лише новачка, «Зюдтироль». З рештою, зокрема з «Пізою» на вихідних, були нічиї.

Статистика особистих зустрічей

"Дженоа" ніколи не програвала "Фрозіноне". Вона виграла 4 з 6 проведених матчів за пари нічиїх.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що грифони вдома знову можуть виграти. Але не варто переоцінювати їхній прогрес, до того ж, зустріч буде з лідером Серії В. Навряд чи поєдинок вийде видовищним – чекаємо на «тотал менше 2,5 голів» (коефіцієнт – 1,67) від Parimatch

Parimatch
  • 2,05
  • 3,10
  • 4,20
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.