Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 24 грудня 2022, 14:06
448
0

Малага – Алавес. Прогноз та анонс на матч

Прогноз на матч Сегунди

| Оновлено 24 грудня 2022, 14:06
448
0
Малага – Алавес. Прогноз та анонс на матч

18 грудня на "Ла Росаледа" пройде матч 21-го туру Сегунди, в якому "Малага" зустрінеться з "Алавесом". Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

«Малага»

Клуб все ще належить катарському шейху Абдаллі аль-Тані. Але якщо його прихід, трохи більше 10 років тому, обіцяв перетворення «анчоусів» на гранд рівня ПСЖ, то зараз це більше нагадує щось на кшталт футбольної класичної «валізи без ручки». Мільйонер не продає свій проект, але до ладу і не займається ним. Як результат, від чвертьфіналу Ліги чемпіонів все скотилося до боротьби за виживання у Сегунді. Цьогорічний сезон для команди розпочинався навіть гірше, ніж попередній, коли фінішували 18-ми. Але, схоже, почала позитивно позначатися робота Пепе Меля. Під керівництвом досвідченого наставника «Малага» програла лише 1 матч із 6 останніх – «Леванте» на виїзді. Щоправда, і виграли лише у «Понферрадіни». Ще чотири рази, зокрема й у неділю з «Ібіцею», фіксувалися нічиї, причому суворо з рахунком 1-1.

"Алавес"

Команда попередні сезони провела у Прімері. Все закінчилося провалом у вигляді останнього місця у розіграші 2021/2022. Але зараз «пожирачі бобів», звичайно ж, борються за підйом назад у Ла Лігу. Загалом старт у клубу з Віторії вийшов непоганим. Але у грудні відверто пригальмували. Якщо до цього, з серпня по листопад, була лише 1 поразка, то зима почалася з гостьових «бубликів». Спочатку з рахунком 1-3 поступилися "Гранаді", потім були 1-2 на полі "Тенерифе". Після цього 0-2 із вмотивованим «Леванте» вже не здивували.

Статистика особистих зустрічей

"Алавес" виграв у "Малаги" всі 3 крайніх поєдинки. Щоправда, припали вони на 2017-2018 роки, після чого «анчоуси» залишили Прімеру.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом пари «Алавес». Але він також буксує в останніх турах. Отже, краще звернути увагу на нейтральні «більше 1,5 гола» (коефіцієнт – 1,60) від Parimatch

Parimatch
  • 3,10
  • 3,00
  • 2,55
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Легендарний клуб АПЛ зробив Реалу пропозицію щодо трансферу Луніна
Футбол | 03 травня 2024, 12:33 3
Легендарний клуб АПЛ зробив Реалу пропозицію щодо трансферу Луніна

«Манчестер Юнайтед» націлився на українського воротаря

ЧС з хокею. Збірна України обіграла Литву та підвищилася у класі
Хокей | 03 травня 2024, 21:47 31
ЧС з хокею. Збірна України обіграла Литву та підвищилася у класі

Україна стала найкращою командою Дивізіону 1B

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.