Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
|
10578
15

Офіс Президента України: «ФІФА втратила ціннісне розуміння футболу»

ФІФА заборонила виступ Зеленського перед фіналом ЧС-2022

Офіс Президента України: «ФІФА втратила ціннісне розуміння футболу»
Getty Images/Global Images Ukraine. Володимир Зеленський

В офісі Президента України прокоментували відмову ФІФА продемонструвати заяву Володимира Зеленського перед фіналом ЧС-2022 між Аргентиною і Францією (18 грудня):

«Катар підтримав ініціативу президента, але ФІФА заблокувала ініціативу і не дозволить показ відеозвернення президента перед фінальним матчем. ФІФА втратила ціннісне розуміння футболу — як гри, яка об'єднує народи, а не підтримує існуючі розбіжності.

У зверненні президента немає нічого політичного, що надає політичного забарвлення спортивному заходу, а саме немає суб'єктивних оцінок, політичних сигналів і тим більше звинувачень. ФІФА не повинна боятися, що слова миру будуть почуті на всесвітньому футбольному святі, яке символізує мир».

Також в офісі Президента заявили, що самостійно розповсюдять відео, якщо ФІФА таки відмовиться показати його перед матчем.

Олег Дідух Джерело: CNN
Оцініть матеріал
(130)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Чернокур
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ass36
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Хутин Пуйло
Они потеряли давно, а боневтік чисто на этом пиарится. Все понимали, что ему никто не даст выступить. Но зато теперь есть повод поныть
ALKOSruLKA
ФІФА, МАГАТЕ, Червоний Хрест ... - бездарні і неефективні грантоїди... Максимум, на що здатні - це висловлювати занепокоєння ... Хто відмовиться від халявних лаптеногих нафтодоларів ? Платіні, Інфантіно, Чиферін... всі вони завжди підлизували кацам!
donnerwetter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Mr.Value
Опять порохоботы гадят в очередной ветке, не понимая того, что это обращение увидят сотни миллионов - минимум. Интересно, почему они до сих пор не в ВСУ, под Бахмутом они бы явно пригодились, раз у них так много сил и свободного времени гадить в комментариях)
Анатолий Басов
Этим должна заниматься УАФ, но так как там идёт драка за кресло, то им некогда. Для выступления президента есть площадка ООН, а ФИФА это коррумпированная организация, тем более этот макаронник, они могут это сделать только за деньги, а деньгами перебить рашку мы не можем.
inpark
Обидели владельца "людини року" обложки журнала? )))) Это главная проблема на сегодня? Может лучше занялись сотнями других проблем???