Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 24 грудня 2022, 13:41
916
0

Арсенал – Ювентус. Прогноз та анонс на матч

Прогноз на товариський матч

| Оновлено 24 грудня 2022, 13:41
916
0
Арсенал – Ювентус. Прогноз та анонс на матч

17 грудня на "Емірейтс" пройде товариський матч, у якому "Арсенал" зустрінеться з "Ювентусом". Старт поєдинку заплановано на 19:00 за європейським часом.

"Арсенал"

Клуб, мабуть, найбільше шкодує, що проводиться чемпіонат світу. По-перше, не зрозуміло, в якій формі футболісти повернуться зі збірних. По-друге, ще невідомо, чи не розгублять свій кураж «каноніри» після місяця простою. Адже стартовий відрізок сезону був, безперечно, часом лондонської команди. Вона нарешті стабільно показувала себе справжнім, а чи не номінальним, грандом. «Червоно-білі» виграли у Прем'єр-Лізі 12 матчів із 14 проведених, і одноосібно лідирують. Але щоб не втратити шанси на титул, потрібно й надалі зберігати досягнуту в серпні – листопаді статистику. Поки що підопічні Мікеля Артети й досі показують непогану гру й у товариському форматі. "Ліон", у якого були на полі Антоні Лопеш, Ауар, Мусса Дембеле та Ляказетт, був розгромлений 3-0. Причому всі голи забили вже до 40-ї хвилині.

«Ювентус»

Команда явно не може вимкнутись, відмовитися від неспортивних проблем проекту. Тим більше, що немає офіційних ігор, в які можна поринути. Що зараз заважає футболістам читати новини? Нехай навіть вони, найімовірніше, як зізнався публічно Влахович, не зовсім розуміють те, що відбувається. Але ситуація для «Старої Синьйори» є аховою: через брехню у звітності можуть і з Серії А викинути. Не дарма Аньєллі вже пішов у відставку. Втім, і на полі цього сезону підопічні Аллегрі, як мінімум, не змогли додати порівняно з минулим, яке теж не можна занести до активу. Особливо яскраво це виявилося у Лізі чемпіонів, де було 5 поразок у 6 матчах, у тому числі і від «Маккабі» у Хайфі. У Кальчо «зебри» розпочинали з 3-х перемог у перших 9 турах. Начебто потім вдалося набрати форму, і видати серію з 6 перемог поспіль у чемпіонаті. І тут спочатку перерва почалася в сезоні, а потім пролунав скандал.

Статистика особистих зустрічей

Усього зіграли 5 матчів, з яких 4 – у рамках Ліги чемпіонів. Поки що спостерігається рівність, по 2 перемоги у кожної із сторін.

Прогноз

Букмекерські контори вважають більш стабільним та зіграним колективом «Арсенал». Він на піку, чого не сказати про «Ювентус». Ставимо на перемогу англійців (коефіцієнт – 2,05) від Parimatch.

Parimatch
  • 1,29
  • 5,70
  • 8,30
Сделать ставку Зробити ставку
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 13:06 7
Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024

Колишній головний тренер «Динамо» вважає, що досвід Андрія завжди стане в нагоді Україні

ВІДЕО. Шикарний гол у ворота України був визнаний найкращим у плей-оф Євро
Футбол | 29 березня 2024, 04:12 0
ВІДЕО. Шикарний гол у ворота України був визнаний найкращим у плей-оф Євро

Альберт Гудмундссон забив у ворота «синьо-жовтих» за Ісландію у фіналі кваліфікації

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.