Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 грудня 2022, 12:22
12719
26

ЗОЗУЛЯ: «Шевченко фоткається з Інфантіно, у якого руки в лайні грошей рф»

Український футболіст розкритикував екс-наставника збірної України

| Оновлено 17 грудня 2022, 12:22
12719
26
ЗОЗУЛЯ: «Шевченко фоткається з Інфантіно, у якого руки в лайні грошей рф»
Telegram

Український футболіст Роман Зозуля розкритикував екс-наставника збірної України Андрія Шевченка за фото з президентом ФІФА Джанні Інфантіно:

«Мені вже увірвався терпець! Давайте розкриємо очі. Прийшов час, поставити крапки над І. Президент України, Володимир Зеленський, хотів виступити на фіналі чемпіонату світу з футболу, зі зверненням про мир!

Тобто, його меседж повинен був полягати в тому, що він хоче донести до мільйонів, або навіть мільярдів людей, що світові потрібен МИР! І як людство страждає від війн. На що наш президент отримав заборону від ФІФА… Ви розумієте, що проросійський Інфантіно і далі вмивається російськими грошима!

Повністю вся структура ФІФА і далі пляше на російських рублях. Спочатку вони просять Україну припинити вогонь і бойові дії, для того, аби провести ЧС… Припинити оборону держави, на яку напав агресор і знищує її… Це бл**ь як?!?!

Це що, кіно на паузу поставити? Ти приїдь, поживи хоч тиждень під обстрілами ракет, без зв’язку, світла, опалення та газу. Почуй, що таке сирена по 10 раз на день. Подивись маленьким дітям в очі, які бояться кожного звуку…

Це театр, це не головний футбольний орган. Сидячи в своїх теплих домівках, або на курортах с пляшечкою вина, дуже легко вирішувати питання. Це ж тобі не в окопі під розривом снарядів сидіти. Покидьки. Слабаки. Боягузи. Прихвостні.

А тепер перейдемо до самого солодкого. Андрій Шевченко. Амбасадор. Патріот. Великий тренер та футболіст. Людина, яка замість того, щоб переконувати ФІФА в необхідності дати змогу виступити Зеленському – просто фоткається з Інфантіно. З людиною, чию руки в лайні російських грошей. Боже, та що ж відбувається. Куди всі дивляться?

Андрію, замість спроб домовитись про зняття санкцій з Абрамовича та пропозицій ввести його в переговорну групу – кращє б ви робили з ФІФА орган, який не буде заангажований, та на який не буде мати впливу росія. Неможливо вже все це терпіти.

Запам’ятайте, ми сильна і вільна країна, до якої увірвався ворог о 4 ранку. І вже на протязі 9 місяців тероризує всю країну. Нищіть, ґвалтує, краде, вбиває… А ви, пане Шевченко, і надалі тисните руки тим, хто підтримує росію.

І наостанок. Якщо хтось забув – про політичну кар’єру пана Шевченка, то хочу вам нагадати, що його партія – ОПЗЖ. А нещодавно журналісти розкопали його бізнес разом з Абрамовичем. Звісно, хтось скаже, що на це можна закрити очі. Тоді нагадаю вам, про те, хто кум у пана Андрія: Сільвіо Берлусконі. Людина, яка товаришує з путіним. Людина, яка звинувачує у війні Україну, а не мерзотну росію.

Ну і давайте не будемо забувати про НОК. Куди Шевченко пішов разом із всіма з ОПЗЖ. Так, потім люди побачили, хто туди увійшов, підняли бунт, і пан Андрій на своїй сторінці в ФБ одразу відписався, що знімаю свою кандидатуру та звільняється з НОК. Але це тільки в його пості в соцмережах. На бумагах він і досі там.

Вибачте, але я дійсно не можу більше терпіти все це! 9 місяців наша земля втрачає найкращих синів та дочок. А хтось і далі свого носа не бачить… А деякі тиснуть руки, які по лікоть в крові…

Джерело Telegram
Оцініть матеріал
(79)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 26
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Все вірно !Ми самі граємося с ворогами колоборантами і тих хто здає позиції.Досить гратися.Це життя людей нашого народу.Валити гадів ! Шевченко вкотре веде себе як тупе лайно !
Владимир Иванович
Я вмегда говорил и буду повторять - Андрюша был хорошим футболистом, но не получил соответствующего аоспитания и образования. У него очнгь слабый словарный зарас, порядка 3-3,5 тысяч слов, при норме около 9 тысяч, все его политические шарахания и дружба с одиозными личностями - яркое тому подтверждение. Попытки найти себя в жизни - сомнительная женитьба на международной проститутке, неудачные попытки стать топовым тренером или возглавить хоть какую-то сборную или, на худой конец- УАФ, в итлге делают ищ него посмешище для народа. Андрюша, может есть смысл профессионально заняться твоим любимым хобби - гольфом? Или возглавить федерацию этого элитного вида спорта, подумай... А фоткаться с этим предводителем международной футбольной мафии под названием ФИФА - очень не дальновидно, потом будет стыдно за эту минутную слабость ...
Am
Зозуля - єдиний з футбольної тусовки заслуговує на повагу
nikniksan
Підтримую Зозулю, молодець. І Шевченко туди ж як і Вася Ломаченко все фоткаються і веселяться.
Александр Чернокур
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Юра Шопов
К сожалению такие организации как ФИФА и УЕФА, уже давно нуждаются в реформации и полном аудите, равно как и такие как ООН, ОБЕСЕ, ПАСЕ это долгий процесс
lenares85
Шевченко просто любить гроші. І третья там де вони водяться, використовуючи свій авторитет. Моральні сторони його ще ті. 
Юра Шопов
Сейчас все друг на друга наезжают, кто что сказал, сделал и так далее 
MrStepanovM .
Тут кажуть що Шева може обговорював виступ Зе...може так а може й ні...але два результати ми бачимо, а саме: відмова Зе і фото з потворою...тож байдуже що намагався-головне результат. Але Шева тупенький, йому цього не зрозуміти
Юра Шопов
Ну во первых Инфантино президент ФИФА, вы вспомните Блаттера, он ушол со своего поста, именно иза корупционных скандалов
Play Games
Звідки зозуля знає що вони там обговорювали? Може якась там і була мова про те щоб дати змогу виступити зеленському? Зозуля там був чи що? Може там якась зустріч і Шевченко мав там бути.а може не знав що він там буде.та й він на фотці не дуже усміхнений.а може не знав що фіфа бере гроші в Росії!і зозуля знає що фіфа корумповане і їм плате Росія🤔. Нє.ну геній.можливо і Росія теж.та фіфа від всіх мабуть гроші бере хто дає.як на мене це брєд.хто шевченко.скільки зробив для укр.і хто зозуля. 🤷
arrow1418
Зробив фото ,що тут такого . Це просто фото не яких слів , яке доречі і видалили бо воно було не сумісне . Але це нічого не вирішує як говориться не словами а ділом пане Роман