Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 16 грудня 2022, 20:50
1143
0

ОФІЦІЙНО. Бускетс завершив міжнародну кар'єру

Іспанець виграв ЧС-2010 та Євро-2012 разом зі збірною

| Оновлено 16 грудня 2022, 20:50
1143
0
ОФІЦІЙНО. Бускетс завершив міжнародну кар'єру
Instagram. Серхіо Бускетс

Відомий іспанський півзахисник Серхіо Бускетс завершив кар'єру у збірній Іспанії. Про це він заявив у соціальних мережах.

«Привіт всім!

Хотів би оголосити, що майже через 15 років і 143 матчі настав час попрощатися зі збірною.

Я хотів би подякувати всім, хто супроводжував мене на цьому довгому шляху. Починаючи з Вісенте дель Боске, який дав мені дебютувати, і закінчуючи Луїсом Енріке, завдяки якому я отримував задоволення до останньої секунди. Також хотів би подякувати за довіру Хулену Лопетегі, Фернандо Йерро та Роберту Морено, а також всім тренерам, які працювали в їхніх штабах.

І, звичайно, хотів би подякувати всім партнерам по команді, поряд з якими я боровся за те, щоб вивести нашу збірну на заслужене місце. Іноді успіхів було більше, іноді менше, але ми завжди віддавалися повністю і грали з гордістю.

Не хочу забувати про жодну людину, яка була на задньому плані, але яка все одно грала дуже важливу роль. Це фізіотерапевти, лікарі, майстри з ремонту обладнання, делегати, дієтологи, персонал, журналісти, охорона, люди, які нас супроводжували, і так далі. Також я хочу подякувати всім людям та співробітникам, з якими я зустрівся на цьому шляху. Саме ви зробили його таким особливим.

Дякую всім уболівальникам за щоденну підтримку, особливо – у моменти, коли все йшло не так, як ми очікували. У такі моменти ми потребували вас найсильніше, єдність була найважливіша. Дякую всім вам!

І, звісно, найважливіше – це моя сім'я. Дякую, що постійно підтримували мене і ухвалювали всі мої рішення, ділили цей шлях зі мною, коли мене багато днів не було поряд. Ви завжди змушували мене почуватися так, що я показував свій найкращий футбол.

Для мене було честю представляти свою країну та виводити її на найвищий рівень, бути чемпіоном світу та Європи, бути капітаном і зіграти так багато матчів, з більшим чи меншим успіхом, але завжди викладаючись на повну та вкладаючи всі свої сили, щоб усе вийшло як можна краще і щоб усі відчули, наскільки вони важливі: допомагаючи всім і прагнучи однієї мети, з унікальним, незабутнім та історичним досвідом».

В даний час Бускетс виступає за каталонську «Барселону». Серхіо дебютував за національну команду у 2009 році. У 2010 він став чемпіоном світу, у 2012 виграв чемпіонат Європи.

Бускетс був у складі збірної Іспанії та на ЧС-2022 як капітан команди. Іспанці вилетіли з турніру на стадії 1/8 фіналу, програвши збірній Марокко у серії пенальті.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Президент ПФЛ: «Долю поєдинку Хуст – Металург вирішить КДК»
Футбол | 25 квітня 2024, 13:04 1
Президент ПФЛ: «Долю поєдинку Хуст – Металург вирішить КДК»

Олександр Каденко розповів про ситуацію навколо зірваного матчу в Хусті

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 10
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.