Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 грудня 2022, 11:27
1004
0

ЛОНВЕЙК: Треба було пристосуватися до того, що Динамо багато володіє м'ячем

Нідерландський півзахисник – про адаптацію у «Динамо» Київ

| Оновлено 16 грудня 2022, 11:27
1004
0
ЛОНВЕЙК: Треба було пристосуватися до того, що Динамо багато володіє м'ячем
ФК Динамо Київ. Джастін Лонвейк

22-річний гравець середньої лінії київського «Динамо» Джастін Лонвейк розповів, як освоювався у колективі та дав оцінку грі її лідерів – Сергія Сидорчука та Віталія Буяльського.

– Джастіне, тобі було непросто одразу освоїтися у новій команді та стати її частиною?

– Звичайно, мені був потрібен час, аби пристосуватися до того футболу, який сповідує головний тренер. Також краще дізнатися про стиль гри кожного партнера по команді для того щоб добре взаємодіяти з ними на полі.

Спершу мені справді було нелегко. Але я намагався отримати максимум інформації та досвіду з кожного тренування, уважно дивився хто і що робить на полі. Намагався якнайшвидше освоїтися у команді, звикнути до її стилю гри, аби почати приносити користь у матчах.

– Зараз ти вже можеш порівняти український чемпіонат із данським, у якому ти розпочинав цей сезон. Які головні відмінності? До чого довелося звикати тут?

– Мені здається, в українському чемпіонаті більший акцент на фізичних кондиціях. Головне, до чого мені потрібно було пристосуватися, це те, що «Динамо» багато володіє м'ячем, а більшість наших суперників сідають низько й обороняються всією командою. Це дуже відрізняється від того, як доводилося грати «Віборгу» у чемпіонаті Данії.

У матчах, у яких ти брав участь, ти органічно вписався у динамівський трикутник у центрі поля. Легко налагодив взаємозв'язок із Сидорчуком та Буяльським?

– Так, ці хлопці, справді дуже розумні футболісти. До того ж, вони грають у команді довгий час, чудово відчувають її гру. У матчах нам вдавалося добре взаємодіяти, все давалося природно, тому що, повторюся, це дуже розумні гравці, які добре бачать поле, завдяки чому мені було легше пристосуватися до командних механізмів у центрі поля.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.