Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
|
359
0

Тренер Гірника-Спорт: «Перед початком чемпіонату збирали нову команду»

Команда з Горішніх Плавнів невдало виступила в осінній частині першості Першої ліги

Тренер Гірника-Спорт: «Перед початком чемпіонату збирали нову команду»
ФК Гірник-Спорт. Ігор Жабченко

Головний тренер «Гірника-Спорт» з Горішніх Плавнів Ігор Жабченко проаналізував виступи своєї команди у першій частині сезону Першої ліги. За її підсумками «Гірник-Спорт» посів останнє місце у своїй групі.

«Для нас це дуже неоднозначний сезон. Якщо відверто, то ми навіть могли не стартувати, але за два тижні до початку чемпіонату керівництво клубу ухвалило рішення брати участь у змаганнях. Довелося за короткий проміжок часу буквально збирати нову команду, адже з попереднього сезону залишились три-чотири футболісти. Проявити себе змогли ті клуби, які зберегли свій склад після минулого чемпіонату. Саме ці чотири клуби боротимуться у Чемпіонському раунді за підвищення у класі. Вважаю, що результати закономірні.

Вважаю, що у нас було всього дві провальні гри, а інші матчі грали достойно. Залишилися неприємні спогади від ігор з Кременем та ЛНЗ. За рівнем гри у більшості протистояннях не поступалися, але нам банально не щастило. До того ж, варто було краще реалізовувати свої моменти. Два тижні для підготовки – це дуже мало. Переноси матчів з Полтавою та Черніговом також зіграли з нами злий жарт. На жаль, це була найбільш провальна осіння частина сезону за увесь період роботи в Гірнику-Спорт.

Я б не проводив цей чемпіонат, а просто організував змагання на кшталт Ліги чемпіонів. Можна було взяти команди з Першої і Другої ліг і поділити їх на четвірки. Думаю, що такий формат був би набагато цікавіший, адже підготовка не було однаковою у всіх командах. Кубкова система була би більш справедливою і цікавою.

Зараз хлопці вже відпочивають. На базі зберемося наприкінці січня або на початку лютого. Все залежить від нашого спонсора Ferrexpo. Якщо підприємство працюватиме, то братимемо участь у весняній частині сезону. Якщо будуть фінансові проблеми, то можемо не продовжити чемпіонат».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Челсі провів переговори з представниками Судакова
Футбол | 06 травня 2024, 18:24 25
Челсі провів переговори з представниками Судакова

Хавбек «Шахтаря» може продовжити кар'єру в АПЛ

МАКСИМОВ: «У нас був трансферний бан, і ми нікого не могли запросити»
Футбол | 06 травня 2024, 21:48 0
МАКСИМОВ: «У нас був трансферний бан, і ми нікого не могли запросити»

Головний тренер СК «Дніпро-1» прокоментував перемогу над «Кривбасом»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.