Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
|
1938
0

Клаудіо РАНЬЄРІ: «Мессі ніколи не здавався таким рішучим, як зараз»

Італійський тренер – про фінал ЧС-2022

Клаудіо РАНЬЄРІ: «Мессі ніколи не здавався таким рішучим, як зараз»
Getty Images/Global Images Ukraine. Клаудіо Раньєрі

Відомий італійський тренер Клаудіо Раньєрі поділився очікуваннями від фіналу ЧС-2022 між Аргентиною та Францією (18 грудня):

«Аргентина – Франція – це не лише протистояння Мессі та Мбаппе. Це гра двох справжніх команд. Франція змогла компенсувати відсутність таких гравців, як Погба, Канте та Бензема. Ви помітили, як віддається на полі хтось на зразок Жиру? Він чудово грає на чемпіонаті світу, відпрацьовує в обороні. Грізманн, Тчуамені дуже добре виступають.

Звичайно, є Мбаппе, який мчить на такій швидкості, що ніхто не може зупинити його. Можливо, він той гравець, який найбільше схожий на Роналду завдяки своїй техніці та швидкості. Аргентина теж має клас і техніку, але вони більше дотримуються вказівок головного тренера, і це приносить результати.

Мессі ніколи не здавався таким рішучим, як зараз. Окрім лідерства на полі, він показав свою харизму. Він уміє робити все, знаходити товаришів по команді такими передачами, які не бачить ніхто інший, забивати екстраординарні голи. Він чемпіон, який творить історію».

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.