Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 24 грудня 2022, 13:41
595
0

Ліверпуль – Мілан. Прогноз та анонс на матч

Прогноз на товариський матч

| Оновлено 24 грудня 2022, 13:41
595
0
Ліверпуль – Мілан. Прогноз та анонс на матч

16 грудня на "Аль-Мактум" пройде товариський матч, у якому "Ліверпуль" зустрінеться з "Міланом". Старт поєдинку заплановано на 16:30 за європейським часом.


«Ліверпуль»

Клуб цього сезону серйозно провалився. У 2021/2022 вдалося виграти пару кубків, зіграти у фіналі Ліги чемпіонів, до останнього боротися з «Манчестер Сіті» в АПЛ. На новий розіграш були оптимістичні надії, особливо після перемоги над «містянами» у Суперкубку. Але потім був провал, і вже в середині осені Клопп прямо казав, що шансів на титул немає та й за топ-4 поборотися буде складно. Знову хвиля травм, знову питання з формою лідерів. У Лізі чемпіонів у плей-оф вдалося вийти, а ось в АПЛ, навіть вигравши послідовно в листопаді у «Тоттенхема» та «Саутгемптона», «червоні» йдуть лише 6-ми. Що ж, багато хто сподівався саме на паузу і на те, що Юрген за цей місяць встигне щось придумати та награти. Благо, багато лідерів, типу Тіаго та Фірміно, не викликалися у свої збірні, і могли брати участь у тренувальному циклі постійно.

«Мілан»

Команда минулого сезону нарешті змогла домогтися виграшу «скудетто». Тепер у Стефано Піолі та його підопічних навіть складніше завдання: спробувати захистити титул. Загалом «россонері» видають непоганий сезон. Не без проблем, але вони пробилися до плей-оф Ліги чемпіонів - рік тому було 4 місце. А ось у Кальчо зараз домінує «Наполі» із його майже стовідсотковою статистикою. Тож «червоно-чорні» зі своєю статистикою, 10-ма перемогами у 15 матчах, йдуть поки що лише 2-ми. Щоправда, наприкінці жовтня – листопаді було кілька осічок: 1-2 із «Торіно», 0-0 із «Кремонезе». Загалом, є куди додати, щоправда, поспішати нема куди, в Італії сезон відновиться тільки після Нового Року.

Статистика особистих зустрічей

Усі пам'ятають камбек «Ліверпуля» у фіналі Ліги чемпіонів 2005 року, і реванш «Мілана» через 2 роки за таких самих умов. Після цього перемагали лише «мерсисайдці», і в парі товариських поєдинків, і в Лізі чемпіонів минулого розіграшу – 3-2 та 2-1.

Прогноз

Букмекерські контори лояльні до англійців. Тим раніше потрібно буде відновлювати сезон, тож час виходити на пік форми. Ставимо на перемогу «Ліверпуля» (коефіцієнт – 2,02) від Parimatch

Parimatch
  • 1,89
  • 3,72
  • 4,04
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.