Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 24 грудня 2022, 13:42
304
0

Астон Вілла – Вільярреал. Прогноз та анонс на матч

Прогноз на товариський матч

| Оновлено 24 грудня 2022, 13:42
304
0
Астон Вілла – Вільярреал. Прогноз та анонс на матч

15 грудня на "Вілла Парк" пройде товариський матч, у якому "Астон Вілла" зустрінеться з "Вільярреалом". Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

«Астон Вілла»

Клуб знову змінює наставника у розпал чемпіонату, восени. Рік тому так приходив Джеррард. Загалом, Стівену вдалося не допустити провалу, вильоту в Чемпіоншип. "Під" англійця приходив той же Коутіньо, і в результаті не без допомоги зіркового бразильця вдалося забратися на досить зручне 14-е місце. Але десь на рівні «на межі вильоту» розпочався і нинішній розіграш, тож ніхто не здивувався розлученню зі «Стіві Джі». Тим більше, що вдалося домовитися про повернення на Туманний Альбіон Унаї Емері. Формально іспанця вже було оголошено перед грою з «Ньюкаслом», програною 0-4. Але фактично він дебютував із «Манчестер Юнайтед», коли «віллани» виграли 3-1. У кубку, щоправда, МЮ одразу взяв реванш, з рахунком 4-2. Але з новим наставником команда змогла ще й "Брайтон" обіграти, піднявшись на 12 місце.

«Вільярреал»

Команда попередні роки грала саме під керівництвом Унаї Емері. У цього фахівця вийшло досить суперечливо. Втім, підсумкові результати були досить стандартними для нього. «Жовта субмарина» чудово проявила себе у єврокубках. У 2021 році виграли Лігу Європи - це перший серйозний трофей в історії! А минулий сезон запам'ятався виходом до півфіналу Ліги чемпіонів, вибивши «Ювентус» із «Баварією». З іншого боку, на внутрішній арені результати лише падали. Попередній сезон у Прімері закінчився і зовсім 7-м місцем. Не найкраще «підводники» стартували зараз, тож не дивно, що тренера не особливо й утримували. На його місце покликали Кіке Сетьєна, тренера, який провалився в «Барселоні», але вдало працював із середняками і ставив їм атакуючий футбол. Почав він на новому місці, щоправда, з кількох поразок, «Атлетику» та «Мальорці», і лише перед паузою вдалося оформити виїзні 1-0 з «Еспаньолом».

Статистика особистих зустрічей

Схоже, якраз під час «переходу» Емері до «Астон Вілли» і домовилися провести перший поєдинок між клубами в історії.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що виграє "Астон Вілла". Погодимося: Емері чудово знає сильні та слабкі сторони «Вільярреала». Повіримо у перемогу англійців (коефіцієнт – 2,07) від Parimatch

Parimatch
  • 2,11
  • 3,80
  • 3,04
Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.