Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:45
106
0

Нескладні стратегії ставок на перемогу, якими можуть користуватися новачки

Поради експертів для новачків: з чого почати

| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:45
106
0
Нескладні стратегії ставок на перемогу, якими можуть користуватися новачки

Футбол - популярне поле для ставок. Тож не дивно, що саме стосовно "гри мільйонів" розроблено найбільше різних стратегій. Звичайно ж, такий популярний і очевидний вид парі, як "на перемогу", не могли обійти увагою. Виділяють кілька моделей поведінки, яких може дотримуватися навіть той, хто тільки починає розміщувати свої ставки. Експерти радять почати з однієї з наступної пари:

Ставка на виграш із мінімальним рахунком

В основі стратегії - розуміння двох базових речей. Як правило, виграють у футболі господарі. І здебільшого розрив невеликий, найчастіше максимум пару голів, зазвичай різниця виходить мінімальною. У рамках моделі потрібно ставити на те, що приймаюча сторона виграє строго з рахунком 1-0. Складно назвати клуб і чемпіонат, який би за весь сезон так не переміг удома жодного разу. Хоча, звісно, "вантажать" не на що завгодно - використовують, по-перше, лігу, де результативність традиційно невисока. По-друге, беруть клуб із верхньої частини турнірної таблиці - при цьому і коефіцієнти на 1-0 будуть високими, і ймовірність "проходу" непогана. Робити ставку на 1-0 рекомендують із початку сезону, буквально з першого домашнього матчу. Грають класичними правилами "наздоганяння", тобто поступово підвищують суму парі в разі невдачі, поки ставка не пройде. Потрібно робити наступний крок таким, щоб покрити витрати на попередні "кроки". Але експерти заспокоюють гравців: за хорошого підбору команди не буде потреби довго чекати на виграш. Головне - чітко дотримуватися обраної тактики, і не відмовлятися від нових парі на мінімальну перемогу.

Ставка на успіх гостей

Тут береться той самий базовий принцип: господарі здебільшого виграють, - але цього разу вже грають "від протилежного". Сенс у тому, що навіть сильна команда, справжній фаворит, просто не може вигравати постійно (точніше, серія у вигляді сезону без поразок - явище дуже рідкісне). Але це парі рекомендують ще ретельніше готувати - переглянути статистику зустрічей (останніх зіграних та історію очних протистоянь), провести аналіз складу команд і намагатися спрогнозувати ходи тренера. Не так уже й рідко фаворит на не найважливіший, прохідний матч, наприклад, перед Лігою Чемпіонів, вирішує приберегти ключових гравців, та й ті, хто виходить на поле, економлять сили. Тоді в аутсайдера (якщо це не клуб із дна таблиці, а міцний середняк) з'являється шанс показати хорошу гру і, головне, домогтися непоганого результату у вигляді перемоги.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн матч Євро-2024 Словаччина – Україна
Футбол | 21 червня 2024, 06:23 1
Де дивитись онлайн матч Євро-2024 Словаччина – Україна

21 червня о 16:00 у Дюссельдорфі відбудеться матч 2-го туру Євро-2024

Переможний джокер. Україна здобула вольову перемогу над Словаччиною
Футбол | 21 червня 2024, 17:50 282
Переможний джокер. Україна здобула вольову перемогу над Словаччиною

Команда Сергія Реброва залишається в боротьбі за путівку до плей-оф Євро-2024

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.