Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
16383
16

ПАЛКІН – про суму, яку пропонують за Мудрика: «Це не те, що нам потрібно»

Донецький клуб розраховує виручити за свого таланта 100 мільйонів євро

ПАЛКІН – про суму, яку пропонують за Мудрика: «Це не те, що нам потрібно»
Getty Images/Global Images Ukraine. Сергій Палкін

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін цього тижня справді перебував у Лондоні, де вів переговори з низкою клубів про можливий продаж у січні 21-річного вінгера «гірників» Михайла Мудрика.

Незважаючи на те, що сьогодні з'явилася інформація про перехід Мудрика в «Арсенал», який нібито має бути завершений 4 січня, Палкін не підтвердив її, так само як і не висловив упевненості, що угода взагалі відбудеться у січні.

«Чесно кажучи, я не знаю [чи Мудрик буде проданий у січні]. На даний момент ми досить далекі від того, що хочемо отримати, і що нам пропонують клуби. Різниця не така велика, але все одно це не те, що нам потрібно. Ми у переговорах. Один клуб, інший клуб, вони ведуть переговори. Ми у процесі. Чи буде угода у січні? Я не знаю».

«Можливо, 50 на 50 щодо зимового трансферного вікна. Я не хочу зараз говорити про цифри. Ми у переговорах. Ми маємо інтерес з боку деяких англійських клубів, і ми в процесі».

«Щодня я читаю про різні англійські клуби [в аспекті інтересу до Мудрика]. Якщо вірити газетам, йдеться про всю АПЛ. Але, якщо чесно, це правда, оскільки я мав контакти із багатьма клубами. Багато хто з них залучений до цього процесу», - заявив Палкін.

Джерело The Athletic
Оцініть матеріал
(135)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Названо причину смерті ексфутболіста збірної України Богдана Шершуна
Футбол | 28 березня 2024, 14:38 7
Названо причину смерті ексфутболіста збірної України Богдана Шершуна

Укус кліща спровокував рак мозку

ВІДЕО. Шикарний гол у ворота України був визнаний найкращим у плей-оф Євро
Футбол | 29 березня 2024, 04:12 0
ВІДЕО. Шикарний гол у ворота України був визнаний найкращим у плей-оф Євро

Альберт Гудмундссон забив у ворота «синьо-жовтих» за Ісландію у фіналі кваліфікації

Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
14sergey1953
Сага продовжується.
nicksaf
Сколько можно про этого мурчика. Надоел. В металлист его могут взять, а больше он никому не нужен.
Алекс
Палкин, а может клуб подумает о том что нужно игроку? Вы в любом случае продаете его не дёшево. Может все таки не стоит перегибать? В конце концов, пора научиться украинским клубам, вовремя отпускать свои таланты...а вы все в болото лезете.
DK1961
Уже не смешно, такие действия менеджмента кротовмогут отрицательно сказаться на игре Мудрика и клуба в целом. Понятно, что я фан Динамо, но такая ситуация может повредить украинскому футболу в целом.
McLay
30 Арсенал + 70 палкін = 100!😁
andrea778
Палкін, здається, за рахунок Мудрика хоче закрити всі фінанси на пару років вперед. 
avk2307
Якщо далекі від того, що хочуть отримати, то напевно є тільки 2 варіанти:
поступитися своїми апетитами або не продати.
Але є невеликий поганий момент, навесні не буде ЛЧ і  мені здається , що граючи в УПЛ навесні  він свою вартість не підвищить, якщо навіть і кращим бомбардиром стане (хоча навряд чи стане)
Ретро Футбол
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
etorfine
Як там циганков, чи циганик, чи тренер "циган" поживає?
"Цигано Київ"
Їх там куди продають?
DmitrySviridon
Если Грилишь стоит 100 миллионов, то Мудрик так и стоит. Золотой ребенок выдерживающий на протяжении всей жизни. Он учится на протяжении всей жизни и живёт по правилу улучшаться и тренироваться больше и лучше других, чтобы достичь цели стать лучшим в своем деле. И он много читает и значит у него много опыта. Как Горец, который впитывал опыт поверженных и брал у них лучшее, так и Мудрик смотрел, что делали лучшее и он берет у лучших - лучшее, чтобы стать самым лучшим. У него даже фамилия Мудрик от слова Мудрый - это на уровне генома хорошего ибо назвали фамилию предков с его ДНК перешедшего эволюцией до него. Насколько я читал про сделки, то я понял, что лучшая сделка - это сделка в которой выигрывают 2 стороны. Что будет, если Ахметов и Арсенал договориться, что Шахтер получит 25% от следующей продажи Мудрика. Так Ахметов получит 75 миллионов, и если Арсенал продаст Мудрика за 100 миллионов, то Ахметов получит свои 100 миллионов чистыми. А если Мудрика продадут ещё дороже, то Ахметов заработает ещё больше и для Арсенала будет так тоже более выгодно - это две стороны сделают не плохую слелку.
Lion
Статья об игроке Шахтёра а совы как обычно зас@али ветку.....