Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 14 грудня 2022, 12:38
162
0

Ставки на «12» (або без нічиєї): плюси і мінуси

Що таке «ставки на 12» і як на них укладати парі

| Оновлено 14 грудня 2022, 12:38
162
0
Ставки на «12» (або без нічиєї): плюси і мінуси

Як правило, новачки, ті, хто тільки починають робити ставки, обмежуються якимись стандартними парі, типу прогнозів на підсумок зустрічі. Але ж у букмекерських контор завжди є в "арсеналі" інші види ставок. Просто ті, що не найбільш популярні, не на виду - потрібно натиснути на детальний перегляд події, що цікавить. Зокрема там є і ринок так званого "подвійного шансу". Як правило, вибирають "не програш" - господарів (1Х) або гостей (Х2). Але є ще й пропозиція "12".

У цьому варіанті гравець розміщує парі на перемогу 1-ї або 2-ї команди, і втрачає гроші тільки в разі, якщо буде нічийний результат зустрічі. Але варто пам'ятати, що подібні пропозиції безглуздо шукати в тенісі або інших видах спорту, де за правилами або регламентом турніру матч триватиме доти, доки не завершиться якоюсь зі сторін. Як правило, ставити на "без нічиєї" можна на футбольні та хокейні змагання - на їхній підсумок в основний час. Адже в першому можливі екстра-тайми і пенальті, а в другому часто переходять до овертайму і, якщо доводиться, до буллітів.

У ставок на "12" є свої переваги. Першу вже було згадано: достатньо того, щоб хтось із супротивників виграв в основний час. При тому, що перемога відповідає самій суті гри, спорту, не дивно, що саме так здебільшого і відбувається. А для того, щоб підвищити свої шанси на успіх, достатньо провести відносно неглибокий аналіз. Зазвичай можна просто ставити на матчі між суперниками, чиє протистояння розцінюється як принципове - у таких зустрічах рідко хто прагне до нічиєї - така тактика викликає різко негативну оцінку з боку своїх же вболівальників.

Звичайно ж, ставка не позбавлена і недоліків - як і будь-який інший варіант. До її мінусів відносять насамперед порівняно невисокі коефіцієнти, по суті, зворотний бік від високої "прохідності" такого парі. Але для того, щоб все одно заробити, багато гравців об'єднують такі ставки в 1 "експрес". Крім того, як уже згадувалося, у низці видів спорту подібна пропозиція відсутня просто "за замовчуванням", такий підсумок неможливий у принципі. Тож "12" має досить обмежений діапазон вибору. Утім, плюсів, при правильній підготовці і розумному використанні, все-таки явно більше.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина
Футбол | 24 квітня 2024, 21:29 1
Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина

«Металург» Запоріжжя не приїде на поєдинок проти «Хуста»

Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною
Футбол | 25 квітня 2024, 00:08 4
Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною

Український воротар заперечує, що м'яч перетнув лінію

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.