Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 13 грудня 2022, 23:34
899
0

Мотор – Агуаш-Санташ. Прогноз і анонс на матч Європейської Ліги ЄГФ

Останній єврокубковий матч запоріжців у нинішньому році

| Оновлено 13 грудня 2022, 23:34
899
0
Мотор – Агуаш-Санташ. Прогноз і анонс на матч Європейської Ліги ЄГФ
ГК Мотор

Зустріч «Мотор» – «Агуаш-Санташ» відбудеться у вівторок, 13 грудня, в Німеччині. Початок поєдинку о 19.45 за київським часом. У прямому ефірі матч покаже телеканал «Sport1».

Всього лише через тиждень після гри на Піренеях український «Мотор» і португальський «Агуаш-Санташ» проведуть другий очний поєдинок у рамках групового етапу Європейської Ліги ЄГФ. Для двох команд (власне, як і для інших колективів з-поміж учасників турніру) він стане фінальним на міжнародній арені цьогорічного календарного року. Після вівторкової ігрової програми другий за статусом єврокубок йде на зимову паузу, пов'язану із січневим чемпіонатом світу і матчі відновляться вже у лютому.

Перша зустріч між сьогоднішніми суперниками пройшла у рівній боротьбі. Максимальна перевага однієї з команд не перевищувала двох м'ячів, а паритетний рахунок по ходу матчу на табло спалахував аж дев'ятнадцять разів. Внічию протистояння і завершилося. Найрезультативнішим у складі запоріжців із сімома точними кидками став лівий напівсередній Ігор Турченко, а у складі португальців відзначився правий крайній Мігель Антоніо Морейра Пінто. На його рахунку дев'ять закинутих м'ячів.

Звісно, нічийний результат не дуже порадував шанувальників українського клубу. Так, було набрано перше турнірне очко, але відстань до північномакедонського «Єврофарма», який займає прохідний четвертий рядок, тепер становить три пункти. При цьому балканці мають у запасі домашній поєдинок з португальцями. Отже, судячи з усього, запоріжцям необхідно буде добирати очки в іграх з лідируючою трійкою, а розжитися заліковими пунктами в цих матчах буде непросто. Втім, це все розклади для наступного року. Поки що підопічні Гінтараса Савукінаса в обов'язковому порядку мають перемагати португальський клуб.

Варто зазначити, що нічия в Португалії стала першим подібним результатом на міжнародній арені для Гінтараса Савукінаса, відколи він очолив запорізький клуб. Загалом під керівництвом литовського наставника «Мотор» провів тридцять два єврокубкові поєдинки і здобув у них одинадцять перемог і зазнав двадцяти поразок.

Сьогоднішню гру українські гандболісти просто зобов'язані вигравати, якщо вони всерйоз розраховують на вихід у плей-оф. «Агуаш-Санташ» є типовою домашньою командою і на виїзді потенціал цього клубу помітно падає. «Мотору» необхідно нав'язати супернику свій гандбол та врахувати недопрацювання матчу в Португалії. І тоді перемога обов'язково прийде.

Команди

Ігри

Перемоги

Нічиї

Поразки

М´ячі

Різниця

Очки

1. Фюхсе Берлін

5

5

0

0

179:134

+45

10

2. Скандерборг Орхус

5

4

0

1

163:140

+23

8

3. Бідасоа

5

3

0

2

149:140

+9

6

4. Єврофарм Пелістер

5

2

0

3

143:162

-19

4

5. Мотор

5

0

1

4

136:160

-24

1

6. Агуаш-Санташ

5

0

1

4

124:158

-34

1

Прогноз Sport.ua: перемога «Мотора»

Олексій Коляго
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.