Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
884
0

Надія КОЛБ: «Вражає, коли засинаєш і прокидаєшся без світла»

Тенісистка поділилася емоціями після візиту до України

Надія КОЛБ: «Вражає, коли засинаєш і прокидаєшся без світла»
Інстаграм Надії Колб

Українська тенісистка Надія Колб, яка тимчасово проживає в Латвії, поділилася враженнями про візит в Україну під час повномасштабного російського вторгнення.

«Зрозуміти щось хоч трошки можна тільки побувавши та побачивши на власні очі.Я була в одній з найбезпечніших областей України, де ситуація зі світлом теж трохи краща за інші міста, але навіть це вражає. Вражає, коли засинаєш та прокидаєшся без світла, без інтернету і всіх простих речей, до яких ти звик. Вражає, коли рухаєшся по абсолютній темряві вулиць і переходиш дороги в таких умовах. Вражає, коли замерзаєш в кімнаті. Вражає й жахливий гуркіт генераторів навколо. Мені щастить, вдруге моє перебування в Україні не супроводжується тривогами; на вулиці морозно, але ще ледь перевалює 0 градусів; світло у Львові відсутнє за графіком (хіба з невеличкою похибкою). Мені щастить. Проте... мені сумно й боляче їхати. Моє серце тут, в Україні, як і моє майбутнє. Сьогодні я їду та щиро вірю, що вже наступний мій приїзд буде тривалішим... На все життя. Я в захваті від того як українці долають складнощі, як вони знаходять шляхи і використовують можливості. В захваті, що життя триває і тривають зміни... на краще. Обов'язково, на краще. Тримайтеся, всі мої любі друзі, хто є в Україні... мені соромно знову їхати... банальне слово «Тримайтеся», я знаю як воно вже всіх бісить... та я не знаю, які взагалі слова можуть бути доречними...
Тримайся, мій любий брате. Це наші перші зимові свята не повною сім'єю... без тебе. Ти добре знаєш, як нам тебе не вистачає, як подумки всі ми завжди з тобою... як ми мріємо, щоб ти був поруч. Я дуже пишаюся тобою. Тим, який ти тепер тренер та, головне, яка ти людина. Дякую тобі та всім Українцям.

Звісно, за 9 місяців я полюбила Ригу, а першочергово її людей. Я буду вдячна цьому місту та цій державі до кінця життя за безпеку й можливості для моїх рідних, за теплий прийом і допомогу, за їх добре серце та готовність підтримувати. Дякую», – написала Надія в інстаграмі.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

АНЧЕЛОТТІ: «Пенальті – азартна гра. Довіряв Луніну, який був спокійним»
Футбол | 18 квітня 2024, 02:05 4
АНЧЕЛОТТІ: «Пенальті – азартна гра. Довіряв Луніну, який був спокійним»

Карло коротко прокоментував серію пенальті у матчі «Манчестер Сіті» – «Реал»

Ледь не перемудрували. Шахтар урятував перемогу над Зорею
Футбол | 18 квітня 2024, 17:31 159
Ледь не перемудрували. Шахтар урятував перемогу над Зорею

Команда Пушича примудрилась пропустити за переваги за кількістю гравців, але вчасно схаменулась

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.