Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 грудня 2022, 21:06
1739
0

Роман ЗОЗУЛЯ: «Будь-яка допомога ЗСУ – це вже внесок»

Український футболіст – про допомогу військовим

| Оновлено 16 грудня 2022, 21:06
1739
0
Роман ЗОЗУЛЯ: «Будь-яка допомога ЗСУ – це вже внесок»
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український футболіст Роман Зозуля у себе в соцмережах зазначив, що будь-яка допомога українським військовим є важливою.

«Я спілкуюсь з дуже багатьма волонтерами, військовими та просто людьми. І все частіше помічаю, що багато хто применшує своє значення. Є люди, які не знаходяться на фронті, але в тилу роблять дуже багато речей, які наближають перемогу. Є ті, хто не знаходиться в Україні, але 24/7 готовий допомагати. І більшість з цих людей кажуть, що те, що вони роблять - то мінімум і не варте уваги…

Друзі, хочу Вам сказати одне: будь-яка допомога - це вже внесок. Людина, яка вранці не випила кави, та зробила на ці гроші донат - наблизила перемогу. Хлопчина, який просто підвіз гуманітарний вантаж, бо його подружка волонтер попросила його - наближає нашу перемогу. Кожен крок, який ви робите з будь-якою допомогою нашим військовим та Україні - важливий.

Запам’ятайте, що ви всі, маленькі деталі, величезного ланцюга, під назвою Україна. І я вдячний Вам за допомогу. Матеріальну, фізичну, гуманітарну, або інформаційну. Разом ми - Народна Армія», - написав Зозуля.

Джерело Telegram
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.