Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 12 грудня 2022, 09:55
2121
3

Експерти: війна України з рф може тривати десятиліттями через Крим

Деокупація Криму може призвести до використання путіним ядерної бомби

| Оновлено 12 грудня 2022, 09:55
2121
3
Експерти: війна України з рф може тривати десятиліттями через Крим
Telegram

Деокупація Криму може призвести до використання путіним ядерної бомби, а невирішення питання півострова може призвести до десятилітнього конфлікту, пише The Washington Post.

Видання зазначає, що надія України на повернення Криму довгий час здавалася надуманою фантазією, але нещодавні перемоги Києва на полі бою і помилки Москви несподівано зробили її правдоподібною – можливо, навіть небезпечною.

Захід, підтримуючи Україну, побоюється, що будь-яке «українське військове вторгнення в Крим» може підштовхнути путіна до радикальних дій, потенційно навіть до використання ядерної бомби.

Деякі західні чиновники сподіваються, що угода про передачу Криму росії може стати основою для дипломатичного завершення війни.

Українці відкидають цю ідею як небезпечно наївну, в той час, як росіяни заявляють, що вони не погодяться віддати те, що вже належить їм.

WP вважає, що відмова будь-якої сторони відступити загрожує перетворити війну на десятиліття конфлікту, як у секторі Гази чи Нагорному Карабаху.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Україна дізналася суперників у відбірковому раунді Євро-2025 U-19
Футбол | 03 травня 2024, 22:23 1
Україна дізналася суперників у відбірковому раунді Євро-2025 U-19

Команда Михайленка потрапила до групи з Нідерландами, Словенією, Казахстаном

Стала відома сума відступних за Довбика. Цікавляться два топ-клуби
Футбол | 03 травня 2024, 18:04 1
Стала відома сума відступних за Довбика. Цікавляться два топ-клуби

«Атлетіко» та «Челсі» – одні з фаворитів на трансфер нападника

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
У ху..ла уже другого выбора нет, как ударить ядеркой. Война по сути уже им проиграна. Идут одни отступления, а значительной помощи нет не от кого. Даже второе вторжение, в которое я тоже верю, не даст результата. Так как там в основной массе будут чмокики под руководством более и менее шаращих военных. Но и это диктатора не спасет, а просто даст ему время для каких-то маневров, возможных договоренностей и т.п. Но, договариваться с ним уже никто не будет, даже если бы Зеля и захотел, народ этого не поймет.
Ну и они сами настолько накалили градус в своем обществе Оркостана, что само население просто жаждет: "когда уже вы жахните по ним ядеркой. Ладно, не по США, но хотя бы по "братской" Украине!" Они, наверно, от этого чувствуют какую-то силу, типа: "Смотрите, яйца у нас ого-го, могём и ядеркой жахнуть, и детей с женщинами убивать, и вообще, если вы нас любить не будете, то мы заставим".
Нужно понять, что у них больное общество. Которым уже второе десятилетие со всех чайников впаривают пропаганду партии, а тех кто начинает думать, протестовать или не согласен, они быстро убирают (запугивают, садят или убивают...).
Am
Як же це алогічно-використання ядерки та війна деситяліттями...