Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 11 грудня 2022, 14:12
395
0

Київ-Баскет у напруженому поєдинку обіграв Політехніку-Галичину

У суботу відбувся один матч Суперліги України

| Оновлено 11 грудня 2022, 14:12
395
0
Київ-Баскет у напруженому поєдинку обіграв Політехніку-Галичину
ФБУ

У суботу, 10 грудня, було зіграно один матч Суперліги України.

Столичний «Київ-Баскет» обіграв «Політехніку-Галичину» 79:75 у Луцьку у матчі регулярного чемпіонату України з баскетболу.

У першій половині гри «Київ-Баскет» агресивніше грав у фарбі, але львів'яни намагалися відповідати швидкими атаками і зробили акцент на дальні кидки. За рахунок цього майже до кінця другої чверті на майданчику була рівна боротьба – жодна з команд не відривалася більше ніж на 5 очок. Лише наприкінці другої чверті кияни оформили перевагу у 8 очок і на велику перерву команди пішли за рахунку 43:37.

У третій чверті «Київ-Баскет» зумів розвинути свою перевагу і в якийсь момент перевага команди Володимира Холопова досягла +14, але кінцівка чверті залишилася за «Політехнікою-Галичиною», яка зробила ривок 10:0, повернувши інтригу до гри.

В останній чверті «Політехніка-Галичина» наблизилася до киян на мінімальну відстань, але «Київ-Баскет» повернув контроль над грою та за дві хвилини до кінця вів +9. Львів'яни скоротили відрив до чотирьох очок за 20 секунд до кінця, але більшого не змогли.

Найкращим гравцем матчу у складі киян став Антон Мусієнко, який набрав 17 очок, здійснив 1 підбір та 5 передач. Найрезультативнішим у «Київ-Баскету» був Роман Новіков із 21 очком. У «Політехніки-Галичини» 23 очки набрав Едуард Федчук, 20 очок – у Михайла Горобченка. Вони реалізували 5 і 4 триочкові кидки відповідно.

«Київ-Баскет» виграв 7 гру з 8 у сезоні та першу за межами Києва, займаючи третє місце у турнірній таблиці. «Політехніка-Галичина» - п'ята з 3 перемогами в 7 матчах.

Суперліга України. Регулярний чемпіонат

Луцьк, ОДЮСШ

Київ-Баскет – Політехніка-Галичина – 79:75 (22:22, 21:15, 21:23, 15:15)

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.