Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 09 грудня 2022, 10:03
42
0

Випадки, коли варто брати «нульову» фору

Досвідчені гравці назвали випадки, коли варто брати «нульову» фору

| Оновлено 09 грудня 2022, 10:03
42
0
Випадки, коли варто брати «нульову» фору

У футболі, як і в інших видах спорту, борються за перемогу. Але все ж у "грі мільйонів" можлива нічия, як мінімум, в основний час. Це дає змогу використовувати цікавий варіант ставки: на перемогу, але з "нульовою" форою (коли за "мирного результату" суму парі повернуть гравцеві). Звичайно ж, це теж не панацея, і ставки з "Ф(0)", як її часто позначають, потрібно правильно використовувати. Досвідчені гравці назвали випадки, коли це доречно:

1. Якщо гравець розрахував, що одна з команд має виграти, але все ж залишаються моменти, що викликають певне збентеження. Таким фактором може стати те, що у фаворита вилетів ключовий виконавець, або він планує піти в інший клуб, або стало відомо про якісь проблеми всередині колективу (конфлікт на тренуванні, непорозуміння з тренером). Нарешті, у цієї команди може бути невдалий минулий поєдинок, або складний календар за обмежених можливостей для проведення ротації тощо.

2. Вразив аутсайдер ситуації: під час аналізу стає зрозуміло, що команда, яку розглядають як записного аутсайдера, набрала хорошу форму, а отже, коефіцієнт на її перемогу несправедливо занижений. Усе ж ставити на те, що така команда виграє у фаворита, хоча й заманливо, але досить небезпечно. Тож тут "нульова" фора виконуватиме свою пряму функцію: ставатиме страховкою, що дає змогу вже в разі нічиєї зберегти свої гроші. Все-таки котирування виставляють професійні спортивні аналітики, а букмекер ризикує грошима не менше, а навіть більше, ніж гравці: його помилки добре помітні, і тисячі одразу намагатимуться ними скористатися.

3 Буде гра доволі рівних супротивників, ні немає впевненості в перемозі однієї зі сторін. Нерідко чекає боротьба між клубами, що більш-менш рівні за силами. Але в одного є якісь козирі, наприклад, більш переконлива форма в останніх зустрічах, перевага в особистих матчах та/або фактор свого поля. Тоді є сенс вибрати ставку на перемогу саме цього колективу. Але закласти для себе варіанти для "відступу", тобто взяти фору "0".

4. Рекомендують не брати занадто низькі котирування. Вважається, що мінімальний коефіцієнт, за якого є сенс братися за такий варіант парі, - це позначка в 1,60. Вважається, що нижчі показники в підсумку, на дистанції, принесуть поразку і втрату свого "банку".

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Тренер збірної України U-17 визначив заявку на Євро
Футбол | 03 травня 2024, 09:05 2
Тренер збірної України U-17 визначив заявку на Євро

Наставник юнацької збірної України Юрій Мороз визначився з заявкою на Євро U-17

ЧС з хокею. Ситуація збірної України перед останнім туром
Хокей | 02 травня 2024, 15:11 3
ЧС з хокею. Ситуація збірної України перед останнім туром

Команда готується до останнього матчу турніру

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.