Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Вімблдон
|
805
4

Гравців з рф і рб можуть допустити на Вімблдон наступного року

Англійці втомилися боротися з рештою тенісного світу

Гравців з рф і рб можуть допустити на Вімблдон наступного року
Getty Images/Global Images Ukraine

Всеанглійський клуб лаун-тенісу та крокету розглядає можливість скасування заборони на участь тенісистів з рф і рб на Вімблдоні.

Наразі рішення про те, хто буде запрошений на Вімблдон наступного літа, ще не ухвалено. Але джерело впевнене, що у клуба мало бажання продовжувати запеклу битву з рештою тенісного світу, який не підтримав це рішення.

Раніше стало відомо, що ATP оштрафувала британську Асоціацію лаун-тенісу (LTA) на 1 мільйон доларів на додаток до штрафу у розмірі 750 тисяч доларів від WTA у липні. Також організації загрожують виключенням із ATP.

Зазначимо, що цього року Вімблдон був зіграний без рейтингових очок, тому що недопуск тенісистів з рф і рб вважали дискримінаційною забороною.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Октавий Фландрийский
Да, война многим в Европе начала надоедать.Недавно наши знакомые приехали с Болгарии, там просто стало невозможно жить, население местное обвиняет украинцев во всехневзгодах в Болгарии,которые начались в сране с волной беженцев с Украины. Многие там не понимают, почему украинцы плохо относятся к расеянам - ведь он пришли к нам освободить нас от фашистского режима Зеленского! По их мнению, Украина должна была лечь под РФ и все было бы хорошо в Европе...
1301419826649275#facebook
Прогнулись перед рашкою