Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 08 грудня 2022, 00:56
862
0

Юрай САНІТРА: «Замінити Підручного зараз складно»

Головний тренер чоловічої збірної – про майбутній етап Кубку світу в Гогфільцені

| Оновлено 08 грудня 2022, 00:56
862
0
Юрай САНІТРА: «Замінити Підручного зараз складно»
НОК України. Юрай Санітра

Головний тренер чоловічої збірної України з біатлону Юрай Санітра поділився очікуваннями від етапу КС у Гогфільцені, про стан естафети і про особисті показники біатлоністів.

«Перш за все, я хочу, щоби хлопці показали прогрес у фізичній готовності. Щоб у нас вийшло стріляти не гірше, ніж у Контіолагті, тому що там влучність була пристойною, і з аналогічними показниками можемо тут розраховувати на хороший результат.

Зараз уже зрозуміло, що не зможу розраховувати на Дмитра Підручного в естафеті. Скоріш за все, це не буде найсильніша наша естафета, тому що замінити Підручного зараз складно. Але я впевнений, що ті, хто вийдуть на старт, зроблять все, щоби підтвердити наш рівень: як мінімум, поборотись за десятку найкращих. Але мені б особисто хотілося, щоб ми фінішували у першій вісімці.

В індивідуальних стартах зрозуміло, що будемо розраховувати в першу чергу на наш кістяк: Дудченка, Цимбала та Приму. Лесюку потрібно підтвердити сталість прогресу. Ну, а для Мандзина це буде просто досвід. Я не очікую від нього одразу стрибка в еліту: для Віталія це школа, йому потрібно вчитись і далі прогресувати», – сказав Санітра.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.