Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 грудня 2022, 01:17
2787
1

Два на два. Рух врятував гру із Чорноморцем, програючи 0:2

Команди обмінялися ударними таймами

| Оновлено 08 грудня 2022, 01:17
2787
1
Два на два. Рух врятував гру із Чорноморцем, програючи 0:2
ФК Рух

Львівському «Руху» довелося вийти на гру без свого наставника – Леонід Кучук зайняв місце на трибуні, маючи дискваліфікацію. Без наставника на лаві запасних львів'яни отримали додатковий заряд мотивації, щоб діяти на переможній хвилі. З перших хвилин вони постаралися досягти домінування та контролювати розвиток подій на полі.

Гості з Одеси одразу зосередилися на оборонних діях. Вони до цього були готові ще до стартового свистка. Винятково захищатися команді Романа Григорчука довго не довелося. Приблизно до середини першого тайму вони крок за кроком відсунули гру до центру поля, а потім перемістили епіцентр подій зовсім на половину поля «Руху». Львів'ян це не влаштовувало, і вони спробували повернути собі ініціативу. У прагненні вони досягли успіху, але не у порядку – на 25-й хвилині одеситам вдалася різка контратака, яка завершилася голом. Кузик праворуч знайшов паралельним пасом біля лівої стійки Юсова - той відразу пробив влучно під поперечину. 0:1.

Проопустивши гол, «рухівці» спробували повернути собі домінуюче становище. Їм це вдалося на якийсь час, проте гравці «Чорноморця» продовжували різко відповідати. І за 10 хвилин вони вдруге досягли успіху. Тепер після кутового. Політило від правого прапорця подав до ближньої стійки точно на Юсова, той головою високою дугою закинув м'яч у дальній кут. 0:2.

Господарі поля опинилися у сумному становищі. Їм треба було виправляти ситуацію. До перерви все, що їм вдалося, то це на 42-й хвилині зусиллями Карабіна позначити загрозу володінням Непогодова. Але форвард із гарного становища пробив повз ціль. Це був єдиний до перерви удар по воротах «Чорноморця» у виконанні гравців «Руху».

У перерві гравці «Руху» переглянули методи ведення гри та розпочали другий тайм із ще більшою атакуючою запопадливістю. На 53-й хвилину дивним чином у ворота не влучив Сапуга, потім Непогодов виграв дуель у Таллесі. Незабаром той самий Таллес втратив ще один шанс. А на 62-й хвилині все ідеально вийшло у Руніча. Він став автором гола-красеня, пробивши злету по діагоналі у дальній кут. 1:2.

Гол львів'ян ще більше надихнув. А от одесити, навпаки, стали щільніше й глибше в'язнути у своєму бажанні переможний рахунок утримати. На це натякали не лише дії гравців на полі, а й заміни тренерського штабу «Чорноморця». Це був шанс для господарів поля, оскільки гості їм не дуже завзято заважали вести свій наступ. І на 84-й хвилині «рухівці» гру врятували – Карабін завершив зусилля всієї команди, яка провела перед цим розгонисту та швидку атаку. 2:2.

«Рух» зіграв унічию у третьому матчі поспіль і зимуватиме на 12 позиції у таблиці УПЛ із 14 очками. У «Чорноморця» 15 місце та 11 пунктів.

Українська Прем'єр-ліга. Перенесений матч 14-го туру

«Рух» – «Чорноморець» – 2:2

Руніч, 62, Карабін, 84 – Юсов, 25, 35

Підгурський, 44, Довгий, 64, Слюбик, 72 – Брагару, 45, Непогодов, 82

«Рух»: Ледвій, Слюбик, Роман (Кітела, 90+5), Мисик (Лях, 79), Сапуга, Довгий, Підгурський (Холод, 46), Таллес, Карабін, Альваренга (Руніч, 54), Соломон (Квасниця, 79).

Запас: Паньків, Герета, Веремієнко, Федор, Пастух.

«Чорноморець»: Непогодов, Єрмаков, Путря, Бобко (Петько, 81), Кузик, Політило, Брагару, Салюк, Бадібанга, Юсов (Суханов, 78), Войтіховський (Гладкий, 88).

Запас: Варакута, Штогрін, Плакса, Черткоєв, Білий, Даскалиця, Наумець, Кубемба.

Арбітр: Віктор Копієвський (Запоріжжя)

Стадіон «Україна» (Львів)

РУХ – ЧОРНОМОРЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

84’
ГОЛ ! М'яч забив Ярослав Карабін (Рух Львів).
62’
ГОЛ ! М'яч забив Василь Руніч (Рух Львів).
35’
ГОЛ ! М'яч забив Дмитро Юсов (Чорноморець).
25’
ГОЛ ! М'яч забив Дмитро Юсов (Чорноморець).
Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Вполне закономерный результат двух очень слабых команд этого чемпионата страны. По всей вероятности они обе и вылетят в 1 лигу весной.