Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 04 грудня 2022, 20:21
6982
1

«Він торкався моїх грудей, сідниць». У голови тенісу Польщі великі проблеми

Мирослава Скшипчинського звинуватили у домаганні, і йому довелося піти у відставку

| Оновлено 04 грудня 2022, 20:21
6982
1
«Він торкався моїх грудей, сідниць». У голови тенісу Польщі великі проблеми
Twitter. Мирослав Скшипчинськи

Президент Асоціації тенісу Польщі Мирослав Скшипчинськи прийняв рішення піти у відставку після численних звинувачень на його адресу в зґвалтуванні та розбещення малолітніх.

Спочатку в ЗМІ почали з'являтися анонімні повідомлення в адресу голови польської федерації, проте той їх заперечував. Але пізніше публічно виступила депутат із Польщі Катаржина Котула. Вона заявила, що Скшипчинськи розбестив її, коли їй було 13 років:

«Він торкався моїх геніталій, грудей, сідниць», – цитує її портал Notes from Poland.

Проти президента польської федерації виступила ще одна дівчина. Після цих заяв перші ракетки Польщі Іга Cвьонтек та Хуберт Хуркач закликали провести розслідування щодо Скшипчинського.

Через добу правління Асоціації тенісу Польщі провело засідання, за підсумками якого задовольнило заяву Скшипчинського про негайну відставку. Відставку було прийнято одноголосно, повідомило правління асоціації.

Відзначив, що новим головою Асоціації тенісу Польщі став Даріуш Лукашевськи, який раніше працював заступником Скшипчинського.

Оцініть матеріал
(35)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Rolan Stkomarovskiy
Якщо таке було в Польщі, то таке з ймовірністю 100% було і в Україні. Молоденьких та гарненьких дівчаток місцеві людиноподібні істоти (функціонери, меценати та філантропи) люблять дуже. 
Повага полякам за те, що швидко прибрали педофіла.
В Україні педофіли наївно думають, що вони втечуть від покарання. Наївні та примітивні бовдури. 
Пам'ятаю як студентський сектор на НСК Олімпійський на матчах ДК розміщували навпроти (по діагоналі справа) віп-ложі мажорів та власників. У студентський сектор запрошували дівчаток з педагогічних вузів Києва: Драгоманова та здається Грінченко.
Зваблення та розбещення молодих дівчаток в сфері спорту поширене явище, особливо в державах, де керує легалізований колишній кримінал та різноманітна елітна гопота.