Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 грудня 2022, 17:44
11791
3

Журналіст: Павелко запропонував договірняк у ОП, готовий стати міністром

Поки що президенту УАФ вказали на двері

| Оновлено 21 грудня 2022, 17:44
11791
3
Журналіст: Павелко запропонував договірняк у ОП, готовий стати міністром
УАФ. Андрій Павелко

Журналіст Костянтин Андріюк розповів, як президент УАФ Андрій Павелко намагається залишитися при владі.

«Чергова трешова інфа! А що робити, коли вона підтверджена кількома джерелами.

Отже, вчора голова УАФ Андрій Павелко спершу провів незаконний Виконком, де замість мінімальних 23 членів для кворуму зібралося насилу 19 (+2 в онлайні). Але і цього йому виявилося мало. Того ж вечора о 17:30 Андрій Васильович рушив до Офісу Президента України Зеленського.

Там пан Павелко запропонував «договірняк». Мовляв, він готовий піти добровільно з посади голови УАФ. Але за це він вимагає призначити його Міністром у справах сім’ї, молоді та спорту України.

І вже десь зникла турбота про колективних членів УАФ, яких Павелко на тому ж виконкомі запевняв, що не кине напризволяще і не піде зі своєї посади, бо не може підставити своїх.

На це в ОП йому чесно заявили - з підозрюваними у кримінальних злочинах справи вести не будуть. Але спіймавши чергового облизня, я впевнений, що Павелко не заспокоїться. Тому в очікуванні нових нестандартних ходів від голови УАФ. Поки ще голови УАФ», – написав Андріюк у своєму телеграм-каналі.

Раніше повідомлялося, що кандидатуру Андрія Шевченка офіційно висунули на пост президента УАФ.

Як відомо, днями Печерський суд Києва обрав діючому президенту УАФ Андрію Павелку запобіжний захід у вигляді арешту на 2 місяці з можливістю внесення 9 мільйонів 880 тисяч гривень застави. Заставу за футбольного чиновника вже внесено.

Оцініть матеріал
(80)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Октавий Фландрийский
Что может спасти отечественный футбол от таких предводителей и паханов опг? Не сочтите меня за кровожадного изверга, но только хирургическое вмешательство, как в операционной удаляют злокачественную опухоль... И не забыть отправить в отставку всех председателей областных ассоциаций, которых поставили ( а не выбрали) на эти должности костюченки,записоцкие и павелки. Наш футбол очень тяжело болен, и перешел в неуправляемый штопор. Но те, кто вцепился в штурвал, не хотят понимать критичность ситуации.....
Gargantua
надо ему предложить должность бригадира на зоне
VLAD
чувак с энергией отрабатывает бабло сурков))