Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 грудня 2022, 03:17
1429
15

Агент Довбика: «На суму 7-8 мільйонів Дніпро-1 навіть не дивитиметься»

Контракт гравця спливає через рік

| Оновлено 04 грудня 2022, 03:17
1429
15
Агент Довбика: «На суму 7-8 мільйонів Дніпро-1 навіть не дивитиметься»
ФК Дніпро-1

Олексій Люндовський, агент форварда «Дніпра-1» Артема Довбика, заявив, що український клуб не збирається навіть розглядати пропозиції в 7-8 мільйонів євро.

«Ви бачили, що фігурувало 7-8 млн. євро. На таку суму зараз «Дніпро-1» навіть не буде дивитися. Я просто нагадаю, що ще влітку, коли Довбик був без ігрової практики, за нього офіційно пропонували 10 мільйонів, адже тоді у багатьох були сумніви, як вийде Артем після вимушеної перерви та травми, як швидко зможе собі повернути тонус».

«Зараз, коли він знову найкращий бомбардир УПЛ після осінньої частини сезону, та ще й підкріпив це результативністю в єврокубках, його ціна явно буде вищою, ніж улітку. Які 7-8 мільйонів?», — сказав Люндовський.

Контракт гравця закінчується наприкінці 2023 року, але клуб веде переговори щодо підписання нової угоди.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Aleks04
Ясне діло. Артем видає черговий прогресивний сезон. Кожен новий сезон кращий за попередній. Зараз він найкращий гравець Ліги Конференцій по системі гол+пас, найкращий бомбардир УПЛ та найкращий форвард України. Ціна має бути мінімум 15 мільйонів €. І продавати слід не у всякі Салернітани.
Gargantua
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
anacreon
Яремчука пора садити на лавку і робити Довбика основним форвардом.
anacreon
Річ у тім, що клуби не дивляться чемпіонат України і хто там скільки забиває. В кращому випадку наших футболістів скаути бачать в єврокубках. Саме тому всілякі Циганкови і Буяльські до цих пір нафік нікому не потрібні. Бо в єврокубках нічого не показують, а їхні голи в УПЛ нікому не цікаві. Бо конкуренція в топ-чемпіонатах інша. І в збірній нічого не показували.
Єдиний шанс Довбика кудись перебратися в тому, шо забив трохи голів в Лізі Конференцій. Але проблема і у тому, що та Ліга Конференцій теж нафік нікому не сдалася. Тому бідося може далі залишитися в УПЛ.І взагалі УЄФА потрібно прининити оці "проценти прав на футболіста при перепродажу". Бо через них клуби не можуть потім нормально перепродати гравця, бо треба відстібувати попередньому власнику. При переходах має виплачуватися вся сума. Дніпро би вже давно Довбика продав за 8 мільйонів, якби не довелося половину віддавати. А так гроблять йому молодість.
aleks8-48
Если лучший бомбардир последних двух чемпионатов и гр. этапа ЛК стоит 8 млн.,то сколько же стОят остальные украинские футболисты?
Remark
Как сказал бы Палкин - Довбик стоит 70-80 млн.
VikyKrasotulechka90
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Lion
Днепр смотреть не станет, а на что то смотреть если никто не дает...
VitosKH
Та ему цена максимум лимон.О чем вы говорите? Чел забивает сельским командам,а в сборной на лавке сидит