Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 02 грудня 2022, 19:12
4258
0

Мінус 3 кг за матч. Тренер збірної Бразилії розповів про особливість Фреда

Екс-гравець «Шахтаря» видає фантастичну інтенсивність роботи, через що страждає його «фізика»

| Оновлено 02 грудня 2022, 19:12
4258
0
Мінус 3 кг за матч. Тренер збірної Бразилії розповів про особливість Фреда
Getty Images/Global Images Ukraine. Фред

Тренер з фізпідготовки збірної Бразилії Гільєрме Пассос розповів, чому екс-хавбек «Шахтаря» Фред, який нині на клубному рівні виступає за «Манчестер Юнайтед», є важливим гравцем для «селесао», незважаючи на критику з боку низки експертів та вболівальників.

«У нього феноменальна, якщо не сказати абсурдна, інтенсивність роботи, дуже висока. Був матч на Кубку Америки, де він подолав 12 кілометрів. Він завжди наш кращий, один із двох кращих точно, за обсягом роботи, за подоланою відстанню, за темпом роботи. А це означає, що він весь час рухається по полю на високій і середній швидкості», - сказав Пассос.

Інший тренер з фізпідготовки збірної Бразилії Фабіо Махсераджян заявив, що Фред серйозно втрачає у вазі після кожного з таких матчів – навіть може йтися про показник у три кілограми.

«Фред дуже рухливий і типовий спортсмен із погляду витривалості. Він не такий швидкий, як Мартінеллі чи Родріго. Він не силовий атлет, як Рішарлісон. Це індивідуальні особливості інших, але він має свої, дуже рухливі та високостійкі. Ми приділяємо Фреду велику увагу через його відновлення. Тому що він сильно втрачає вагу під час гри саме через цей великий темп роботи. Він один із ключових футболістів, з яким ми маємо багато працювати над відновленням після гри, значно збільшити споживання вуглеводів, щоб мати можливість добре підійти до наступного матчу», - заявив Махсераджян.

Нагадаємо, напередодні старту збірної Бразилії на ЧС-2022 екс-капітан «Манчестер Юнайтед» Рой Кін вкотре розкритикував Фреда, назвавши того «слабким місцем збірної Бразилії».

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.