Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 02 грудня 2022, 04:37
2367
0

БАТШУАЇ: «Роберто Мартінес сказав нам про відставку зі сльозами на очах»

Нападник збірної Бельгії прокоментував нічию з Хорватією на ЧС-2022

| Оновлено 02 грудня 2022, 04:37
2367
0
БАТШУАЇ: «Роберто Мартінес сказав нам про відставку зі сльозами на очах»
Getty Images/Global Images Ukraine. Міші Батшуаї

Нападник збірної Бельгії Міші Батшуаї прокоментував нічию з Хорватією (0:0) у 3-му турі ЧС-2022, після якої бельгійці вибули з турніру:

«Звичайно, я розчарований, ми вилетіли, ми тепер поза конкуренцією. Я нападник, і мені хотілося би робити свою роботу і забивати, допомагати команді. Це розчарування, що вилетіли таким чином. Ми виграли лише один раз, але Бельгії потрібно було грати краще. Я не хочу сказати, що ми не заслуговуємо на те, щоб вилетіти, але ми повинні були грати краще. Одне розчарування.

Відставка головного тренера Роберто Мартінеса? Ми були здивовані, він сказав нам це зі сльозами на очах. Є багато гравців, які плакали, для декого це останній матч. Це чемпіонат світу, це не товариський матч. ЧС проводиться лише раз на 4 роки, і це нормально, що є багато жалю».

Захисник збірної Бельгії Тімоті Кастань: «Ми мали кілька чудових моментів, але вони не реалізовані. Це була дуже хороша зустріч, гра була відкрита, ми намагалися грати добре. Це не схоже на перші два матчі, коли ми думали, що можемо виступити краще. Ми віддали все, ми старалися, але це не окупається. Ми знаємо, що мали виступити краще. Прикро залишати турнір, коли ми сьогодні все віддали.

Промахи Ромелу Лукаку? Я б не сказав, що він антигерой, бо має шанси, він їх створює. Він віддає, він тримає м'яч, він грає виважено. Можливо, якби його там не було, у нас не було б і таких шансів. Я не думаю, що ми можемо звинувачувати його. Він виклався на повну і старався»

Не зумівши пройти кваліфікацію з групи, де їх випередили Марокко та Хорватія, бельгійці залишають Доху, що є одним із найбільших розчарувань цього чемпіонату світу. Наставник бельгійців Роберто Мартінес подав у відставку.

Відеоогляд матчу Хорватія – Бельгія – 0:0

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.